Asasina – Proud Mary (2018)

Asasina – Proud Mary online subtitrat urmareste povestea unei asasine platite a carei viata este data peste cap dupa ce o misiune se sfarseste prost. Si ajunge sa-si intersecteze destinul cu un tanar baiat care trezeste in ea instinctul matern latent. Mary este o femeie puternica care lucreaza pentru o familie de crima organizata din Boston. Si a carei viata se invarte in jurul misiunilor periculoase pentru care isi pregateste armele cu atata grija.

Atunci cand este angajata sa ucida un traficant de droguri, Mary descopera mai tarziu ca a lasat un copil orfan. Iar viata ei sufera o schimbare radicala. Un an mai tarziu, ea il salveaza pe baiat dintr-o viata periculoasa a strazii. Dar este incapabila sa-i ofere copilului sau ei insasi un nou inceput.

Distribuita intr-un rol diferit de tot ce a mai interpretat, actrita Taraji P. Henson din Asasina – Proud Mary ne dezvaluie o Mary versatila ca un cameleon, nevoita sa-si schimbe mereu identitatea si personalitatea pentru a supravietui.

Henson este obisnuita sa traga la poligon si manuieste cu abilitate armele de foc, demonstrand ca rolul de asasina i se potriveste manusa. Nici talentul de sofer nu-i lipseste; in film, conduce un Maserati Quattroporte din 2017 – un fel de extensie a personalitatii lui Mary: sexy, puternica si periculoasa, iar Henson se descurca de minune la volanul bolidului.

Asasina - Proud Mary (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Babak Najafi
Actori: Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di’Allo Winston
An: 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 4.9


Proud Mary (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Mary (interpretată de actrița Taraji P. Henson) a fost crescută și antrenată de mică să devină asasină, avându-l drept model și tată adoptiv pe Benny Spencer (Danny Glover), capul unei grupări mafiote. Când o misiune i-l scoate în cale pe Danny (Jahi Di’Allo Winston), un băiat de 12 ani, Mary cea periculoasă, până mai ieri criminală cu sânge rece, devine mamă blândă și protectoare. Puternică și vulnerabilă deopotrivă, asasina realizează că are șansa nu doar să-l salveze pe puștiul pe care l-a lăsat orfan, dar poate chiar să evadeze din familia mafiotă și să înceapă o altă viață. Dar, când se iscă un război între clanurile mafiote, totul este pus sub semnul întrebării și Mary trebuie să lupte pe viață și pe moarte. Va trăda oare codul onoarei al mafioților părăsind familia care a crescut-o? Îi va înfrunta sau va fugi spre viața la care visează? Aflăm din 2 februarie a.c., la cinema, urmărind „Proud Mary”/„Asasina”.

Distribuită într-un rol diferit de tot ce a mai interpretat, actrița Taraji P. Henson ne dezvăluie o Mary versatilă ca un cameleon, nevoită să-şi schimbe mereu identitatea şi personalitatea pentru a supravieţui. Henson este obișnuită să tragă la poligon și mânuiește cu abilitate armele de foc, demonstrând că rolul de asasină i se potrivește mănușă. Nici talentul de șofer nu-i lipsește; în film, conduce un Maserati Quattroporte din 2017 – un fel de extensie a personalităţii lui Mary: sexy, puternică şi periculoasă, iar Henson se descurcă de minune la volanul bolidului.

Scenariul filmului este semnat de John Stuart Newman, Christian Swegal (Solar) şi Steven Antin, iar regia îi aparține iranianului Babak Najafi. Cunoscut și pentru “London Has Fallen” (2016), Najafi a câștigat, în 2010, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, premiul pentru “Cel mai bun film de debut”, respectiv “Sebbe”. La rândul ei, protagonista Taraji P. Henson a fost nominalizată la Oscar, în 2009, drept “Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru interpretarea din filmul “The Curious Case of Benjamin Button”, în 2016 a primit un Glob de Aur pentru rolul din serialul TV “Empire” și mai are în palmares trei nominalizări la Premiile Emmy. Distribuția îi include și pe Billy Brown, Jahi Di’Allo Winston, Neal McDonough, Margaret Avery, Xander Berkeley şi Danny Glover.