Asasin American – American Assassin (2017)

Asasin American – American Assassin (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Cuesta
Actori: Bruce Willis, Michael Keaton, Dylan O’Brien, Taylor Kitsch
An: 2017
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis American Assassin

Un asasin american unic cu abilități de nestăpânit și o determinare feroce de a se răzbuna se naște în acest thriller acțiune. Si spionaj non-stop care izvorăsc din realitatea crudă din ziua de astăzi plină de inimici greu de detectat. Operațiuni speciale, supraveghere la nivel înalt, arme nucleare portabile și planuri întunecoase.

Aceasta este povestea unui spion antitero din secolul XXI în devenire care, într-o lume cu noi reguli, sparge toate vechile tipare.

Bazat pe best-sellerul din seria scrisă de regretatul Vince Flynn, filmul „Asasin American” transpune publicul. In lumea unuia dintre cei mai populari eroi de ficțiune contemporană care lucrează din umbră: super-agentul CIA Mitch Rapp.

Atunci când viitorul promițător al lui Rapp este distrus de o pornire violentă. Ii propulsează cariera ca războinic clandestin pe liniile de front ale Age of Terror. Acum, trebuie să descopere cum să își transforme furia necontrolată în energia necesară. Pentru vânarea celor care ar distruge visurile celorlalți, într-o lume în care nimic nu este clar.

„Asasin American” reconstituie originea lui Rapp, de la logodnic cu inima frântă, la renegat viclean. La stagiar CIA cu mult peste medie și la prima misiune în care nu avea voie să eșueze pe urma a 15kg de plutoniu furat.

Filmul îi aduce împreună pe starul în devenire Dylan O’Brien, care creează un Rapp fără restricții pentru prima dată pe ecran, împreună cu actorul nominalizat la Oscar și câștigător al unui Glob de Aur Michael Keaton, în rolul legendarului antrenor CIA, Stan Hurley. Încercând să își îndrepte greșelile, Hurley îl pregătește pe Rapp să se alăture Orion, cea mai camuflată rețea din CIA.