Arta de a pierde – Perder es cuestión de método (2004)

Un jurnalist din filmul Arta de a pierde – Perder es cuestión de método online subtitrat, porneste de la elucidarea unei crime si, din cauza descoperirilor sale care au implicatii la nivel inalt, ajunge sa se teama pentru propria-i viata.

Viktor Silampo (Daniel Gimenez Cacho, cel care il interpreteaza pe Padre Manolo) este un jurnalist alcoolic divortat care sufera de hemoroizi. Intr-una din zile, este descoperit un corp neidentificat care fusese masacrat in stil grotesc. Iar Viktor reuseste sa obtina dreptul de a fi singurul ziarist care va scrie despre acest caz, fiind nevoit sa plateasca intr-un anumit fel acest privilegiu.

Pentru a obtine ceea ce-si doreste, Silampo nu se da inapoi de la nimic, ajungand sa se infiltreze intr-un grup de nudisti si chiar sa profereze morminte pentru a duce la bun sfarsit demersul jurnalistic pe care il initiase. Cercetarile sale ii vor revela faptul ca nu numai mafia si antrepenorii corupti sunt amestecati in acest caz ci, chiar militari. O data ajuns in fata acestui crud si crunt adevar, Viktor se vede pus in situatia de a fugi impreuna cu o prostituata care lucra la barul Lolita, pentru a scapa cu viata.

Arta de a pierde - Perder es cuestión de método (2004) Online Subtitrat in Romana


Regia: Sergio Cabrera
Actori: Daniel Giménez Cacho, Martina García, César Mora
An: 2004
Gen: Thriller
IMDB: 6.4


Perder es cuestión de método (2004) Online


Trailer