Army of One (2016)

Army of One (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Larry Charles
Actori: Nicolas Cage, Denis O’Hare, Wendi McLendon-Covey
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Army of One

egizorul Larry Charles, cunoscut pentru filmul „The Dictator”, aduce anul acesta pe marile ecrane o noua comedie in care patriotismul unui fost puscarias este pus la mare incercare.

„Army of One” spune povestea unui somer interpretat de Nicolas Cage care, in urma unei viziuni, pleaca in cautarea lui Osama Bin Laden.

Actiunea filmului urmareste calatoria lui Cage spre Pakistan. Cat si incercarile sale esuate si pline umor de a-l captura pe Bin Laden. Pe parcursul misiunii, acesta este urmarit de Dumnezeu. Rol in care evolueaza Russell Brand, protagonistul din comedia „Arthur”.

In aceasta aventura patriotica ii vom mai putea urmari pe Adrian Martinez, partenerul de scena al lui Will Smith in „Focus”. Dar si pe frumoasa actrita Wendi McLendon – Covey, cunoscuta pentru evolutia din celebra comedie „Bridesmaids”.

Scenariul filmului apartine lui Rajiv Joseph si Scott Rothman, iar filmarile au avut loc atat in Vancouver, Canada, cat si in Maroc.

Avand in vedere productiile pline de suspans si umor ale regizorului Larry Charles. Dar si talentul binecunoscut al lui Cage, „Army of One” este una dintre comediile asteptate de iubitorii de gen. Pelicula urmeaza sa apara in cinematografele din S.U.A pe data de 4 noiembrie. Desi nu mai este mult pana la lansare, va invitam sa va binedispuneti cu interpretarea inedita a lui Cage pe taram pakistanez.

Russell Brand, Rain Wilson (The Office, Super), Dennis O’Hare (The Proposal). Paul Scheer (dintr-un celebru serial al FX, The League), s-au alăturat distribuţiei.

În Army of One, Cage îl va interpreta pe Gary Faulkner, un muncitor în construcţii din Colorado. Care porneşte pe cont propriu într-o misiune paralelă celei a armatei americane, cea de depistare şi prindere a lui Osama Bin Laden.


Trailer Army of One