Armstrong (2019)

Dramatic, în mișcare și profund uman, Armstrong (2019) online subtitrat oferă povestea vieții definitive a lui Neil Armstrong: de la copilăria sa din Ohio până la primii pași pe Lună și dincolo.

Armstrong (2019) Online Subtitrat


Regia: David Fairhead
Actori: Harrison Ford, Neil Armstrong, Mark Armstrong
An: 2019
Gen: Documentare, Biografie
IMDB: 6.9


Armstrong (2019) Online


Trailer


Review Armstrong (2019)

Regizat de David Fairhead, Armstrong este un documentar bine realizat, care folosește imagini de arhivă de la NASA și prieteni, plus interviuri moderne cu cei care erau încă cu noi, în momentul filmării. În timp ce cântecul creditelor finale ruinează aproape realitatea realizării călătoriei în spațiu, o veți auzi, este doar o mică distragere a atenției asupra sferei mai largi a istoriei, încât este ușor să ștergeți rapid, din fericire.

Mergând mai departe, este un lucru grozav de admirat aici, nu doar în realizarea unei zile importante, ci și un documentar care îmbină perfect materiale vechi și noi, pentru a re-crea povestea convingătoare a vieții lui Neil și care, în sine, este mai mult decât suficient pentru a fi captivat de.

Singurul și singurul Harrison Ford dezvăluie cuvintele lui Neil, inspirate fără îndoială de propria lui obsesie zburătoare, și într-adevăr se potrivește atât faimii, cât și stilului pe care îl învățăm de la prietenii și familia lui Armstrong .

De la obsesia lui Neil cu avioane de construcție în copilărie în Ohio, să-și adune licența de zbor înaintea permisului său de conducere (poate cineva să-mi găsească o cale să fac și asta, te rog?). Chiar prin educația lui, Războiul, Programul Spațial al SUA și chiar viața sa după acei pași importanți pe Lună, acesta este un document minunat de provocare a gândirii, și unul pe care fanații care-l adună pe lună și fanii care iubesc spațiul cu siguranță vor adora.

Intr-adevar, daca ai vazut pe regizorul Damien Chazelle si pe Ryan Gosling, in care a jucat primul om, atunci o parte din aceasta istorie va va fi cunoscuta. Este clar că filmul lor, și Armstrong , au fost făcute cu materiale sursă și cunoștințe specifice.

Acordat, filmul primește bonusul de sugestie suplimentară și fictivă a anumitor momente, dar din interviurile cu soția lui Janet, precum și cu cei care au zburat, au lucrat sau au fost prieteni cu el, este clar că Primul Om este chiar mai remarcabil.

Ceea ce iese în evidență este că Neil Armstrong era mereu recunoscător că realizarea generală nu era doar despre el, ci o victorie pentru fiecare persoană implicată, de la acele descoperiri din știință, precum și de prietenii pe care i-au pierdut în timpul testelor de tragedie în curs de dezvoltare.