Armata celor 12 maimuţe – Twelve Monkeys (1995)

Armata celor 12 maimuţe – Twelve Monkeys (1995) film online subtitrat

Gen: Mister, SF, Thriller
Scenariu: Chris Marker , David Webb Peoples
IMDB Rating: 8,1
Regizor(i): Terry Gilliam
Actori: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt

Terry Gilliam a ambițioase “Armata celor 12 maimuţe” a fost co-autorat de David Peoples, care a scris “Blade Runner”, și are același punct de vedere al viitorului apropiat ca o groapă grunge – “. Brazilia” în vederea împarte cu propria lui Gilliam În această lume, totul este ruginit, subteran, și scurgeri. Filmul foloseste lumea viitoare ca o bază de acasă și lansarea pad pentru povestea centrală, care este stabilit în 1990 și 1996, și este de aproximativ un călător în timp încercarea de a salva lumea de la o plagă mortală.

Călătorul este Cole (Bruce Willis), care în fotografii deschidere locuiește cu o mână de alți supraviețuitori umane într-un adăpost subteran pune împreună din piese resturi și o mulțime de plasă de sârmă. Suprafața planetei a fost recuperat de animale, după moartea lui 5 miliarde de oameni în timpul o plagă în 1996.

Cole este smuls din cușca lui și a trimis-o expediție suprafață de conducătorii acestui domeniu, care speră să învețe suficient despre virusul ciuma să-l învingă. Mai târziu, el este ales pentru o misiune mai important: El va călători înapoi în timp și a aduna informații despre virusul înainte de a mutant. (Filmul are în nici o speranță că el poate “opri”, se înainte de a începe,. Din punctul său de vedere, ciuma sa întâmplat deja, și astfel societatea viitorului este care solicita tratament, nu de prevenire) terenuri Cole în 1990, învinețită, sângerare, și picură sudoare și mucus din fiecare por (un procent mare din cariera de film Bruce Willis “a fost petrecut în această stare). A aruncat în închisoare, și atribuit un psihiatru, Dr. Kathryn Railly (Madeleine Stowe), care crede că e iluzii atunci când spune că e un vizitator din viitor (“Tu nu va crede că sunt nebun atunci când oamenii încep să moară de luna viitoare” ). El trage de pe o pauză închisoare inexplicabil și reapare în viața ei, în 1996, răpirea ei, deoarece are nevoie de ajutor în găsirea de 12 maimuțe din Philadelphia, care au virusul in forma sa “pură” înainte de a mutant, mai târziu în acel an, într-un criminal de oameni in Armata celor 12 maimuţe .