Argo (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Bazat pe evenimente reale, thrillerul dramatic Argo online subtitrat prezintă o operațiune sub acoperire, pe viață și pe moarte, de salvare a șase americani. Acțiunile au avut loc în timpul atacului iranian soldat cu luare de ostatici. Filmul concentrându-se pe rolul mai puțin cunoscut pe care l-au jucat CIA și Hollywood, informații declasificate la mulți ani după eveniment.

Pe 4 noiembrie 1979, când revoluția iraniană atingea punctul său critic, militanții atacă ambasada americană din Teheran, luând 52 de americani ostatici. În mijlocul acestui haos, șase americani reușesc să scape și să se ascundă în casa ambasadorului canadian, Ken Taylor.

Realizând că este doar e chestiune de timp până când cei șase vor fi găsiți și, cel mai probabil, uciși; atât guvernul american, cât și cel canadian, roagă CIA să intervină. Agenția apelează la specialistul de top în “exilări“; Tony Mendez, cerându-i să vină cu un plan ca să îi scoată în siguranță pe cei șase din țară. Un plan cu adevărat incredibil, parcă rupt din filme.

Argo (2012) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ben Affleck
Actori: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman
Anul: 2012
Gen: Thriller, Drama, Biografie
IMDB: 7.7


Argo (2012) Online Subtitrat


Argo (2012)
Argo (2012) Online Subtitrat in Romana

Bazat pe evenimente reale, thrillerul dramatic Argo online subtitrat prezintă o operațiune sub acoperire, pe viață și pe moarte, de salvare a șase american

Editor's Rating:
5