Arg Stairs (2017)

Arg Stairs (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kyle Romanek
Actori: Gaby Dunn, Amber Watson, Douglas Cathro
An: 2017
Gen: Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Arg Stairs

A veni cu o idee bună este un lucru, dar transformarea într-un film bun este o poveste cu totul diferită, așa cum demonstrează clar acest film.

Sună ca un film cu o premisă bună și distractivă, despre un peșter care inventează conceptul de a folosi scările. Sună foarte original și distractiv pentru un film și într-adevăr este, dar când filmul nu vă oferă nimic altceva, lucrurile nu sunt la fel de bune și de distractiv cum v-ați aștepta să se întâmple.

Acest lucru este, de asemenea, mai mult un film amator decât într-adevăr unul cu buget scăzut. Nu este cel mai profesionist film care poate fi distractiv uneori. Este deosebit de enervant cum arată cavemanul și femeia. Se comportă și sună (ca și cum aș ști cum ar suna oamenii de peșteră) ca oamenii de peșteră. Probabil a fost intenționat. Deoarece, la urma urmei; aceasta este o comedie, dar întreaga “lume” și “regulile” filmului tocmai nu mi-a făcut-o. A fost prea distragă atenția cât de curată și tonată a fost actorii din acest film și cum s-au comportat toți aceștia ca și cum ar fi mers pe jos într-un cadru al secolului al XXI-lea.

Nu este un film teribil de neinteresant sau de neatins pentru a viziona. Dar in acelasi timp ramane dezamagitor cat de putin bun acest film a venit cu. Povestea nu ia niciodată lucrurile într-o direcție neașteptată sau prea mare. Comedia și dialogul sunt deosebit de slabe și dezamăgitoare la părți. De asemenea, prea adesea se asigură că filmul se trage și se umple cu unele evoluții inutile, care în final nu adaugă nimic.