Arctic Justice (2019)

Filmul Arctic Justice online subtitrat urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă.

Însă, el se împiedică de fortăreață secretă, unde se întâlnește cu Otto Von Walrus, un geniu malefic care se deplasează cu picioare mecanice. Si conduce o armată loială de pinguini. În curând, Swifty descoperă planul lui Von Walrus de a topi calotele glaciare. Si de a inunda lumea pentru a domni suprem. Acum, Swifty trebuie să obțină ajutorul prietenilor săi. PB, un urs polar preocupat, Lemmy, un albatros, Bertha și Leopold, două vidre pasionate de teoriile conspirației și Jade. O vulpe obișnuită. Acest grup de eroi din Arctica trebuie să se unească pentru a opri planurile sinistre ale lui Von Walrus.

O nouă animaţie cu subtext ecologic, Arctic Justice regizat de Aaron Woodley ne poartă în Arctica. Unde vulpoiul Swifty visează să facă istorie, devenind membru al unei echipe exclusiviste de curieri formate doar din câini husky. În timpul antrenamentelor la tras sania, Swifty dă peste o misterioasă fortăreaţă unde un geniu malefic. Otto Von Walrus, pregătească un plan malefic: să inunde mapamondul topind gheaţa de la poli. Va reuşi neajutoratul Swifty să-i dejoace planul?

Arctic Justice (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Aaron Woodley
Actori: Anjelica Huston, James Franco, Jeremy Renner
An: 2019
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 4.4


Arctic Justice (2019) Online CAM


Trailer