Arborele spânzurătoare – The Hanging Tree (1959)

Doctorul și cartoforul Joseph Frail din filmul Arborele spânzurătoare – The Hanging Tree online subtitrat, își întemeiază o nouă afacere într-un mic orășel de căutători de aur. El îl salvează pe Rune de la spânzurătoare după ce acesta încercase să fure și a fost împușcat. De aceea doctorul Frail îl forțează pe Rune să-i devină ucenic, altfel va da în vileag că el este hoțul și va fi sigur spânzurat. Dr. Grubb este un vindecător care se simte amenințat de afacerea noului doctor.

O diligență este atacată de bandiți iar singura supraviețuitoare este tânăra Elizabeth Mahler. Aceasta este găsită arsă de soare de către oportunistul orașului, Frenchy Plante, care o duce la doctorul Frail să fie îngrijită.

Curând orașul începe să vuiască de zvonuri, mulți considerând că Elizabeth își plătește datoria către Frail printr-un comportament nepotrivit. Scandalul se dezlănțuie după ce Frenchy se furișează la Elizabeth și încearcă să o sărute cu forța, lucru pentru care Frail îl bate de față cu mai mulți martori.

Arborele spânzurătoare - The Hanging Tree (1959) Online Subtitrat in Romana


Regia: Delmer Daves, Karl Malden
Actori: Gary Cooper, Maria Schell, Karl Malden
An: 1959
Gen: Western
IMDB: 7.1


The Hanging Tree (1959) Online Subtitrat


Trailer