Arahan (2004)


Arahan (2004) film online subtitrat

Alt titlu: Arahan jangpung daejakjeon
Regia: Seung-wan Ryoo
Actori: Kil-Kang Ahn, So-yi Yoon, Doo-hong Jung, Seung-beom Ryu, Sung-kee Ahn
Anul: 2004
Gen: Comedie, Actiune
Durata: 114 minute
IMDB: 6.7/10 din 2468 voturi

Ați observat că în comedii coreene personajele principale (de obicei bărbați) au tendința de a da impresia că el este, să spunem, nu “tot”? Luați, de exemplu, eroul din “My Sassy Girl”, minunea nefericit in “Sexul este zero”, iar acum polițistul bumbling în “Arahan”. Credeți că comedia asociat coreeni cu deficiență mintală? Pun pariu ai putea scrie o lucrare în acest sens. Stele “Arahan” Seung-Beom Ryu ca Sang-hwan, eroul discutabil mental al nostru mari în buget și foarte grele CGI actiune / comedie. Deși un polițist, eroul nostru este totuși unul dintre sacul mai bumbling, nefericit, Arahan, și trist veți întâlni vreodată. După ce a fost bătut brutal și umilit de un asasin local, Sang-hwan caută instruirea Tao master Ja-Woon (Sung-kee Ahn) și șapte de masterat lui. Chiar dacă, în calitate de Sang-hwan subliniază (în, probabil, doar momentul personajului de informații în întregul film) sunt doar cinci dintre ele.

Puse în formare, Sang-hwan trece la văita ca un copil, cerșit să învețe arta de Palm Blast într-o încercare evidentă de a se înarma, astfel el poate răzbuna bate lui. Între timp, Heug-un (Doo-hong Jung), un dușman vechi de șapte Masters, tocmai a fost deblocat fără să vrea, din închisoare sa lansat înapoi în lume, hotărâți să-l pronunțe la punctul de o sabie. Pentru absolut nimeni nu surprins, este de până la Sang-hwan, omul cu rezervorul neexploatat de chi, Arahan, pentru a pune într-un fel o parte, pornirile sale tâmpite și nu mai încearcă să intre în pantaloni Eui-Jin suficient de lungi pentru a salva lumea. Dumnezeu să ne ajute pe toți. Cea mai mare provocare cu “Arahan”, nu este surprinzator, este acceptarea Sang-hwan ca eroul nostru. Din fericire de marca ora script-ul a adăugat aproximativ 10 ani pentru a Sang-hwan personalitatea lui, iar sacul copilăresc de haplessness se înlocuiește cu un mascul adult, care este doar jumătate din sacul de haplessness. Într-adevăr, vizionarea unui om crescut afișarea mentalitatea unui vechi de 8 ani este foarte tulburător. Tipul ăsta are farmecul unui copil ține respirația lui până când el devine felul lui.

Ca comedii coreene merge, “Arahan” nu este în întregime amuzant, deși există doar destule momente umoristice să-l câștige “comedie” tag-ul. Dacă puteți sta imbecilitate constant Sang-hwan lui, nu e nou-venit Așa-yi Yoon pentru a lumina norii negri. E teribil de atractive, precum și faptul că ea este un important cap la cap-kicker nu face nimic pentru a diminua acel recurs. Din păcate, Sung-Kee Ahn (“ultimul martor”) este insuficient folosit penal, retrogradat la îndatoririle Exposition Guy. Amuzante momente ale filmului are de a face cu șapte Masters, mai ales atunci când o scenă, într-o încercare de a atrage mai mulți studenți, două de masterat continua TV și complet bombe. Este atunci când filmul încearcă să împingă comedie pe noi – să zicem, cu jaf constant Seung-Beom Ryu și “Uită-te la mine, eu sunt fiind drăguț și amuzant!” Momente – că grătarele film pe nervi. Filmul este pur și simplu încearcă mult prea greu pentru a face Sang-hwan atrăgătoare. El nu este – care este, dacă nu ca niște oameni care acționează ca niște copii răsfățați crescut.