Aquaman (2018)

Arthur Curry din filmul Aquaman online subtitrat afla ca este mostenitorul regatului subacvatic al Atlantidei si trebuie sa fie un lider pentru a-si conduce poporul si a fi un erou pentru lume.

Aquaman online subtitrat, in regia lui James Wan, il aduce pe Jason Momoa in rolul lui Arthur Curry, care trebuie sa isi revendice tronul de drept; cand lumea de sub ape porneste un razboi de cucerire a uscatului. Fiu al unui paznic de far, Tom Curry (Temuera Morrison), si al reginei din Atlantida, Atlanna (Nicole Kidman); viitorul Aquaman isi descopera puteri nebanuite inca din copilarie. Momoa il descrie pe Curry ca fiind „jumatate om, jumatate zeu”. Poate sa respire sub apa, sa comunice cu creaturile marii si, pe deasupra, este superputernic.

Geoff Johns spune ca e „un om prins intre doua lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amandoua…”

Actiunea nu este cu totul plasata sub apa – o parte se desfasoara in desertul Sahara, unde eroul Aquaman online subtitrat (Momoa) alaturi de roscata Mera (Amber Heard) se indreapta catre Atlantida. Iar o picatura din sudoarea de pe fruntea lui se dovedeste cheia catre punerea lucrurilor in miscare.


Regia: James Wan
Actori: Amber Heard, Jason Momoa, Nicole Kidman
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.2


Aquaman (2018) Online Subtitrat


Trailer Aquaman (2018)


Jason Momoa despre Aquaman

Filmul Justice League ne-a oferit o idee despre cum va fi Aquaman în comparaţie cu benzile desenate, însă el ni se va prezenta pe deplin în aventura de sine stătătoare a supereroului, ce se va lansa şi în cinematografele noastre pe 21 decembrie. Interpretul „stăpânului apelor”, Jason Momoa, a discutat despre film şi a subliniat faptul că şi-a dorit un personaj accesibil, obişnuit cu efortul fizic şi devotat valorilor umane.

Aquaman (2018) Online Subtitrat in Romana

Cred că ideea a fost să îl facă acel tip cu care poţi bea o bere; de aceea m-au şi angajat pe mine. Este serios, sigur că da, însă un pic cam blazat. A văzut atâtea şi nu mai are încredere în cei din jurul său. Şi de asta depinde totul – acesta este scopul în Justice League – să poţi să faci parte din echipă. Cu Superman nu poţi să stai la o bere, nu-i aşa? Nu poţi. Chiar am vrut ca personajul să fie genul acesta de erou, obişnuit cu greutăţile, cu munca fizică. Aceasta este caracteristica sa definitorie – a crescut cu tatăl său, a reparat motociclete şi maşini vechi împreună cu acesta… iar la o anumită vârstă a primit acest dar şi nu prea ştie ce să facă cu el. Nu-şi înţelege rolul”, a explicat Momoa.

Momoa a mai adăugat că, din punctul său de vedere, Arthur Curry/Aquaman, este un individualist, însă unul mânat de un puternic sentiment de moralitate, lucru pe care şi-a dorit să îl scoată în evidenţă prin interpretarea sa.