Approaching the Unknown (2016)

Approaching the Unknown (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Mark Elijah Rosenberg
Actori: Mark Strong, Luke Wilson, Sanaa Lathan
Anul: 2016
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<27RJDllIwGY/atu" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Approaching the Unknown (2016)

Sinopsis Approaching the Unknown (2016)

Filmul online Approaching the Unknown in regia lui Mark Elijah Rosenberg descrie povestea unui astronaut ce se pregateste pentru o misiune pe Marte.

Review Approaching the Unknown (2016)

Approaching the Unknown nu se poate evita comparațiile cu “marțian” din toamna anului trecut. Ambele filme au un astronaut solo (Mark Strong aici, Matt Damon în filmul lui Ridley Scott), care fends moartea probabil cu soluții Rube Goldberg. În acest caz, problemele încep mult timp înainte de a ajunge pe Marte.

Dar, în cazul în care filmul este de multe ori derivat – există, de asemenea, ecouri de “2001: A Space Odyssey”, ambele adaptări ale “Solaris”, “Moon”, “interstelare” și Epcot – scenariul tensionat poate rezista la repetiție, și văzându-l executat pe un buget mai mic, cu efecte modeste, poartă propriul interes. (Aceasta este caracteristica regie de debut al lui Mark Ilie Rosenberg, care a fondat seria de screening în aer liber Rooftop Films.)

Dl Strong joacă cpt. William D. Stanaforth, care crede că a văzut destul de Pământ. El este cu încăpățânare, nihilistically privat: Înainte de misiunea lui Marte, pentru a perfecta un dispozitiv care produce apa de la murdărie, el aventureaza singur în deșert. (Te-ar crede succesul lui ar rezolva problemele de apă a acestei planete, dar cuvântul nu pare să fi ajuns în jurul valorii.)

Individualismul lui Stanaforth uneori îl pune în contradicție cu echipa de control (Luke Wilson joacă prietenul său acolo) și colegii (Sanaa Lathan, Anders Danielsen Lie, Charles Baker). Dacă “Apropierea de necunoscut” nu este în întregime satisfăcătoare, dl Strong atinge ridicat cu portretizarea Destrămarea unui om care crede că supraviețuirea este o chestiune de inginerie.