Apostolul – Apostle (2018)

In 1905, un vagabond din filmul Apostolul – Apostle online subtitrat de la Netflix, pleaca intr-o periculoasa misiune de salvare a surorii sale si intra in ghearele unui cult sinistru aflat pe o insula izolata.

Thomas (Dan Stevens) din Apostolul РApostle online subtitrat merge pe o insula izolata pentru a-si urmari sora care a fost rapita de un cult religios ciudat. Acest cult se roaga la Zeita insulei. Religia a fost infiintata de trei barbati care pretind ca au fost scapati de cativa infractori, intemnitati pentru tradare. Liderul (si profetul) al Cultului este Malcolm (Michael Sheen), el predica o evanghelie de impartasire si egalitate, insula este prezentata ca un refugiu pentru ei. Curand devine evident ca Malcolm are un grup de agenti care ii executa ordinele sale si care cauta blasfemie.

Thomas din Apostolul РApostle online subtitrat  il salveaza pe Malcolm de un grup de asasini si castiga increderea lui. Raniti in atac, Thomas este ingrijit de fiica lui Malcolm, Andrea (Lucy Boynton), care este independenta. Asta in timp ce Malcolm si adjunctul lui Quinn (Mark Lewis Jones) descopera ca transportorul rascumpararii se afla pe insula si apoi il cauta.


Regia: Gareth Evans
Actori: Dan Stevens, Kristine Froseth, Lucy Boynton
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 6.3


Apostle (2018) Online Subtitrat