Apocalypse Rising (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Ei din Apocalypse Rising (2018) au venit dintr-o lume condamnată pentru a ne salva de la aceeași soartă. Spre deosebire de un alt accident zombie-apocalipsă, pentru mine a fost mult mai mult – prea interesant și bogat în multe aspecte “max-nebune”. Pe scurt: parodie modernă și extremă eclectică.

Cred, de fapt, sub conducerea actuală a conflictelor extreme religioase, politice, radicale și de altă natură globală. Ea a fost încărcată cu elemente de comedie puternice care se certau încă de la început.

Ea a zgâriat o mulțime de elemente populare ale genurilor Sci-Fi și Fantasy (într-un context mai simplu și mai amuzant, dat fiind o poveste destul de nebună), cum ar fi: apocalipsa, zombi, eroi / războinici “mitici” (interstelare și tatuate, , pasaje secrete criptice, puzzle-uri, aleși, ocultism, așa mai departe. Toate amestecate până la extrem! Deci, scenariul este o lucrare, dând aici un credit autorului. Totuși, este o afacere amuzantă, dar destul de bolnavă … Ea mi-a dat un râs frumos în mod regulat, mergând la extremele de la campy (intenționat “prea mult” intenționate) de la “povară” în profunzime / în profunzime vicios umor aprins de personaje și momente mai morbide.


Regia: Richard Lowry
Actori: Johanna Rae, Mason Parker, Justin Lebrun
An: Filme Online 2018
Gen: SF
IMDB: 3.9


Apocalypse Rising (2018) Online


Apocalypse Rising (2018)
Apocalypse Rising (2018) Online Subtitrat in Romana

Ei din Apocalypse Rising (2018) au venit dintr-o lume condamnată pentru a ne salva de la aceeași soartă. Spre deosebire de un alt accident zombie-apocalips

Editor's Rating:
2