Apocalipsis sexual (1982)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Apocalipsis sexual (1982) Film Online Subtitrat


Regia: Carlos Aured, Sergio Bergonzelli
Scenariu: Carlos Aured
Actori: Ajita Wilson, Ricardo Díaz, Kati Ballari
Anul: 1982
Gen: Crima, Drama, Thriller, Erotice
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Apocalipsis sexual

Directorul Aured este cel mai bine amintit pentru filmele sale timpurii cu Paul Naschy. Aceste titluri includ REVENGE mumiei, Groaza Rises DIN Mormântului și BLESTEMUL DEVIL. Cu aceste tipuri de credite s-ar putea parea o alegere ciudata pentru un film spaniol hardcore, dar nu există nici nega faptul că el cu siguranță a creat unul dintre cele mai ciudate plesnește făcute vreodată.

Cinci oameni într-o bandă (două jucat de Ajita Wilson și Lina Romay), să se distreze de a avea în mod constant sex cu unul față de celălalt și de a face infracțiuni minore, dar ei decid să ia lucrurile un pas mai departe prin răpire fiica unui om bogat. În curând ei cer un milion în numerar, dar acestea sunt, de asemenea, pornit de la faptul că fata este virgină și că toți aceștia doresc o parte din ea. În curând victima se îndrăgostește de unul dintre membrii și încearcă să-l facă să fugă cu ea.

Ca multe filme în acest gen, acesta a fost filmat intr-un soft (74 minute) și hard versiunea (92 minute) și am putut vedea un print hardcore subtitrate. Calitatea imaginii era destul de proastă, dar a fost cu siguranță frumos pentru a vedea subtitrarea. Povestea în sine într-adevăr nu este nimic acela mare și în fapte este destul de simplu. Cea mai mare parte a timpului ne fie uitam de sex sau de diferite personaje vorbesc despre formarea de grupuri mai mici si lasand restul in urma.


Trailer Apocalipsis sexual

https://www.youtube.com/watch?v=pbrNQQwjPJY