Ape limpezi – Still Waters (2015)


Ape limpezi – Still Waters (2015) film online subtitrat

Gen: Thriller
Scenariu: Ray Burdis
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): Ray Burdis
Actori: John Hannah, Margo Stilley, Karel Roden

Ape limpezi este aproape o parodie de sci-fi clasic Specii. Rezultă o fată enigmatic ca ea merge pe un măcel în timp ce o echipă de experți este alungare ei. Livrarea este uimitor de rău și foarte nerealistă, devine practic comedie uneori. Script este format din blasfemii spam pentru fiecare alte fraze, care nu ajuta acționează prostie forțată. Filmul este un test de răbdare și de rezistență. Problema începe cu personajul principal Îngerul (Jenn Murray). Fie ca este vorba direcția sau care acționează de la Murray, ea arată ca o imitație ridicol de manechin. Este atât de teribil exagerat cu monolog blând repetitive și explozie bruscă de acces de furie. Acest lucru se presupune a fi o fată periculoasă, Ape limpezi, dar ea doar pare ciudat ca și cum ea este prins în partid bizar de Halloween pentru eternitate, atât aspectul și reacția sunt atât de false.

Alte caractere nu o viata mai buna, fie. Acestea sunt realizate din mai multe drama clișeu, cercetatorul pupa feminin, de exemplu. Ea este simbolul anilor ’80 șablon macho, dar acum într-o formă doamnă. Bravadă este superficial copleșitoare, ea poate purta doar Eyepatch și să crească o barbă. În mod surprinzător, John Hannah este aici, deși nu ajută prea mult cu scenariul slab. Scrisul este neglijent, folosind lanț de blesteme pentru orice dezvoltare. Mai mult, povestea este plină de nereguli, de la reacții suprarealiste la caractere prost. Incearca sa aduca problema grea cum ar fi abuz asupra copilului sau traume psihologice, dar prezentarea este prea ciudat pentru a fi credibil. Nu e nici o concluzie decentă pentru spectacolul chinuitor.

Există un termen, vale straniu, pentru a descrie efectul CGI că aproape imita umane reale, dar nu suficient de straniu și în cele din urmă în căutarea ca păpușă ciudat. Acest lucru se aplică la acest film Ape limpezi, extrem de fals si prost, este de nesuportat pentru a viziona.