Aparatorii – Guardians (2017)

Aparatorii – Guardians (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Zashchitniki
Regia: Sarik Andreasyan
Actori: Valeriya Shkirando, Sebastien Sisak, Sanzhar Madiyev, Anton Pampushnyy, Alina Lanina
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 4.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aparatorii – Guardians

În timpul Războiului Rece, o organizație, cunoscută sub numele “Patriot”, creeaza un comando de super-eroi. Care include membri din mai multe republici sovietice. Ani de-a rândul, super-eroii au fost nevoiți să-și ascundă identitățile. Dar vremurile grele cer ca ei să se arate din nou.

După ce a venit peste trailer „Guardian“ pe internet, inițial am fost păcălit să creadă că a fost una pentru continuarea Galaxy (scenele de acțiune uitat impresionante). Dar spre surprinderea mea a fost un succes rus aparent, dar o surpriză și mai mare este rating. Da, script-ul este grăbit, iar povestea este de bază, Heck unii vor argumenta că e un rus „Galaxy“, dar nu este la fel de rău cum sugerează și scorul, este o rușine de oameni au sărit de pe bandwagon în a ajuta filmul arate mai rău decât este.

Toate țările importante pentru realizarea filmelor încearcă să facă propriile lor filme cu supereroi și toate au aceleași clișee și povești stupide (inclusiv la Hollywood), pur și simplu poate fi un pic mai rău aici. Ea merită o medie de 5 doar pentru unele secvențe de acțiune impresionante, deși, pe acest front este cel mai bun de 5 milioane de dolari, veți vedea vreodată cheltuite pe un film de acțiune, se pare ca un blockbuster foarte impresionant și pune unele Hollywood rușine în această privință, astfel încât sper ca oamenii pot vedea acest lucru ca filmul floricele de porumb este menit să fie, iar scorul nedrept îmbunătățește.