Anul cometei – Year of the Comet (1992)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Anul cometei – Year of the Comet (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Yates
Actori: Penelope Ann Miller, Tim Daly, Louis Jourdan
An: 1992
Gen: Actiune, Aventura, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anul cometei – Year of the Comet

Dupa ce este descoperita o sticla de vin extrem de rara, imbuteliata in perioada in care cometa Halley a fost observata prima oara, Margaret Harwood (Penelope Ann Miller) este trimisa sa o recupereze, pentru a fi vanduta ulterior la o licitatie. Impreuna cu ea merge si Oliver Plexico (Timothy Daly), in calitate de ghid si asistent. Calatoria, care ar fi trebuit sa fie una simpla si incununata de succes, se tranforma intr-o cursa internationala periculoasa, deoarece, din motive necunoscute si ciudate, foarte multa lume doreste sa puna mana pe pretioasa sticla.

“Au fost prietenii tăi!” strigă Maggie Harwood când intră în pistol, în vârstă, dar bine păstrat pe Philippe. Întinzându-se pe covorul din spatele lui sunt cei doi, acum morți, asociați. “Ei bine”, spune Philippe, “nu am fost atât de aproape”.

Maggie (Penelope Ann Miller) este eroina în acest thriller de comedie romantică. În timp ce eroul este Oliver Plexico (Tim Daly), excesiv de chipeș, mustat și mustat, adevăratul recurs sexual provine de la Philippe, așa cum a fost jucat de Louis Jourdan, de 73 de ani. Acesta a fost ultimul său film. În timp ce mulți îl pot aminti ca pe Gaston Lachaille în Gigi, el a rămas mult mai iubit în inima mea ca Dr. Arcane în Swamp Thing.

La fel ca dr. Arcane, Philippe este un fluier incorigibil, bine manevrat, egocentric și ucigaș. Bănuiesc că există puțini actori la fel de buni ca Jourdan care ar fi dispus să se cânte semi-în timp ce își bate buzele și își bate cu degetele: “Sunt niște puști doar pentru unele săruturi” / Și vreau să mă sărute câțiva! / Atunci acele pui nu stiu ce le lipsesc / Am multe de trait! ”