Anthropoid (2016)

Anthropoid (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Ellis
Actori: Jamie Dornan, Cillian Murphy, Brian Caspe
An: 2016
Gen: Biografie, Istorice, Thriller
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anthropoid

Anthropoid va spune povestea a doi soldați cehoslovaci a căror misiune este aceea de a-l asasina pe ofițerul SS Reingard Heydrich.

Pentru a evita ca libertatea să devină un concept de domeniul trecutului, Aliaţii pun la cale în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Un plan prin care să îl asasineze pe detestabilul general SS Reinhard Heydrich. Fiind al treilea personaj cheie din ierarhia nazistă, după Hitler şi Himmler, Heydrich a fost totodată atât principalul arhitect din spatele Soluţiei Finale. Cât şi liderul forţelor de ocupaţie naziste din Cehoslovacia. Însă teroarea răspândită în timpul acestei ocupaţii a avut un efect de bumerang împotriva lui. Deoarece i-a determinat pe soldaţii Aliaţilor să demareze o misiune secretă prin intermediul căreia să schimbe faţa Europei o dată pentru totdeauna.

Este un film de la Hollywood, care, în cele din urmă, spune o parte din războiul din punctul de vedere al cehilor și slovacilor disperate de luptă naziști. Fanboys asuprire, “Cât de multe filme Al doilea război mondial se poate face?” Un singur răspuns: al doilea război cronică mondial nu va fi completă, atâta timp cât povești majore. Cum ar fi Operațiunea Anthropoid rămân nespuse. Reinhard Heydrich a fost una dintre cele mai rele ființe umane care au trăit vreodată. El a condus Conferința de la Wannsee, care a oficializat soluția finală, planul nazist să-l ucidă pe toți evreii. Tot el a fost, de asemenea, responsabil de Republica Cehă. El a brutalizat populația și a șters rezistența în scurt timp.


Trailer Anthropoid