Antboy 3 (2016)

Antboy 3 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ask Hasselbalch
Actori: Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen
An: 2016
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Antboy 3

După o serie de aventuri, Antboy se pregăteşte să îşi părăsească oraşul natal pentru a merge la o altă şcoală. Însă pentru că e un pic neliniştit din cauza plecării, vrea să se asigure că oraşul va fi în siguranţă în lipsa lui. Numai că îngrijorarea lui se amplifică atunci când află că cel mai mare duşman al lui, The Flea, a fost eliberat.

Şi pentru ca situaţia să fie şi mai gravă, în oraş îşi face apariţia un alt erou, care foloseşte un skateboard rachetă, însă Antboy e convins că acesta lucrează cu The Flea. În timp ce încearcă să găsească dovezi care să-i confirme bănuielile, Antboy trebuie să se confrunte şi cu un nou personaj malefic aflat în căutarea serului care i-a conferit şi lui însuşi puterile.


Trailer Antboy 3

https://www.youtube.com/watch?v=IAt3xdEMHuA


Review Antboy 3

În curând ceasul se aprinde din cauza unui jaf în curs de desfășurare la un depozit. Antboy ajunge pe bună ziua lui biciclete BMX doar pentru a fi upstaged de un nou erou pe un skateboard. Antboy nu are idee cine este acest nou rival mascat este, dar din cauza simțului simț al mirosului el ridică mirosul de dulce și de lămâi.

Între timp, la mare corporație din oraș Exoform Alice Dufort (Steen Paprika) a preluat compania ei tați. Ea a re decorat holul de la intrare cu trofee de animale de la călătoriile sale de vânătoare din întreaga lume. Compania lucreaza la costume mecanice, care va fi de serviciu la primul răspuns oferindu-le o creștere a forței și puterea de a face locurile lor de muncă. În timp ce la închisoare pe dușmanul său arc puricele (Nicholas Bro) este eliberat după ce în curs de reabilitare.

Directorul Ask Hasselbalch completează trio-ul său de filme Andboy. Această a treia una cu intriga si povestea are senzatia unei francize se apropie de sfârșit. Criminalitatea este în jos, Antyboys alter ego-ul Pelle este setat să părăsească orașul. Wilhelm este, de asemenea, care indică faptul că el este oprit la școală în afara Middlelund.