Another Life (2019)

După ce un imens artefact extraterestru aterizează pe Pământ, Niko Breckinridge din Another Life online subtitrat pornește într-o misiune spațială pentru a afla de unde provine și pentru primul contact.

Cu cincizeci de ani în urmă, omul a aterizat pe Lună pentru prima dată, cursa spațială care duce la acel moment de neînchipuit a lansat o creștere a conținutului științei. Divertismentul a fost umplut cu explorarea spațiului, iar cu tehnicile de filmare și vizualizare fx, în mod constant, ne bucurăm constant de seriale și filme din ce în ce mai sofisticate. Another Life este următorul serial de science fiction al Netflix și face o treabă fantastică de a arăta emoțiile și relațiile pe care le are toată lumea implicată într-un program spațial.

Another Life (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Semne de viață
Regia: Aaron Martin
Actori: Katee Sackhoff, Samuel Anderson, Blu Hunt
An: 2019
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 4.2


Another Life (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Trailer


Review Another Life (2019)

Another Life este pusă pe Pământ în viitor, pe măsură ce un artifact străin sosește pe planetă, care se află în stare de inactivitate. Pe măsură ce artefactul străin rămâne nereușit, un echipaj este pus împreună pentru a fi trimis la punctul său de origine pentru a afla de ce a ajuns la casa lor. Echipajul este condus de un astronaut cu experiență, Niko Breckenridge (Katee Sackhoff, Battlestar Galactica), conduce nava The Salvre în misiunea lor, în timp ce lasă în urma soțului ei (Justin Chatwin), care analizează artefactul și fiica ei pe Pământ.

Din primele patru episoade pe care mi-a fost permis să mă uit, am găsit spectacolul pentru a avea mai mult de un Firefly / Stargate. Nu a fost misterul care urma să fie rezolvat, dar o mare parte a accentului a fost pus pe modul în care echipajul și civilii s-au adunat împreună în acest timp străin. La bordul Salvre în special, echipajul se confruntă cu probleme și complicații care oferă șansa de a arăta capabilitățile de actorie de ansamblu în loc de doar conduce puternic.

Cu toate acestea, situațiile se pot simți forțate ca un singur episod, în special, reușind să se potrivească în prea multe răsturnări în timpul său de circulație de patruzeci de minute. Este clar că spectacolul nu a încercat să-și piardă timpul, este atât un lucru bun și rău.

Pe de o parte, serialul Another Life se îndreaptă spre descoperiri mai rapide, ceea ce face mai ușor vizionarea spectacolului și nu trebuie să aștepți tot sezonul pentru doar o mică dezvăluire la un moment dat, vă ajută să rămâneți investit în spectacol. Pe de altă parte, totuși, ți se aruncă o mulțime de lucruri deodată și, într-un moment, într-un episod foarte asemănător cu Alien, poate fi aruncat prea mult asupra ta.

Ce este cu ușurință cel mai bun aspect al spectacolului este relația de caractere între ele. Echipajul Salvre are suficiente bagaje emotionale pentru a ajunge sub pielea celeilalte, reprezentand totodata si ceea ce ar putea sa simta ca este atat de departe de casa. Pe Pământ, personajele sunt exemple ale ceea ce au rămas cei care au rămas în urmă atunci când cei dragi sunt în spațiu. Fiica lui Niko și legătura lui Niko cu ea sunt cheia spectacolului, având în vedere că timpul și spațiul îl păstrează în mod constant și spectacolul folosește bine această situație.

Another Life este un alt spectacol sci-fi, iar fx-ul vizual reprezinta cheia spectacolelor SF. Star Trek: Discovery este lider în filme science fiction vizuale la TV, în timp ce alte emisiuni ar putea să nu aibă bugetul pentru el. Another Life se bazeaza preponderent pe o nava care indeparteaza nevoia de fx vizual high-end.

Aceasta funcționează în favoarea sa, deoarece nu este restricționată de ceea ce pot face vizual. De asemenea, permite spectacolului să se simtă diferit față de concurenții săi. Împotriva spectacolelor precum Discovery și The Expanse, o altă viață este capabilă să simtă același sci-fi de calitate, cu imagini mai puțin spațioase.