Annabelle: Creation – Annabelle 2 (2017)

La mai multi ani dupa moartea tragica a fetitei lor, un creator de papusi si sotia lui din filmul Annabelle: Creation – Annabelle 2, primesc in casa lor o maicuta si mai multe fetite venite de la un orfelinat desfiintat. Cu totii devin curand tintele lui Annabelle, papusa posedata confectionata candva de barbat.

De data aceasta e prezent publicului chiar inceputul papusii, de la prima ei casa din camera unei fetite la prima ei posedare a sufletului unei fetite. Dupa o scurta aparitie in ,,Traind printre demoni,” urmata de un rol in propriul film, descoperim originea papusii care i-a ingrozit, dar si captivat, pe spectatorii de pretutindeni.

Povestea incepe la mijlocul anilor 1940, iar actiunea din Annabelle: Creation – Annabelle 2 se petrece zece ani mai tarziu, de la mijlocul anilor ’50 pana la sfarsitul acestora, explicand si cronologia deja stabilita in ,,Traind printre demoni” si ,,Annabelle“. Iar din moment ce Annabelle a fost creata din dragoste, dragostea unui tata pentru fiica lui, scenaristul Dauberman a centrat fundatia caracterului sinistru al acesteia pe tragedia suprema, pierderea unui copil si cat de mult sunt dispusi parintii sa isi aline durerea.


Regia: David F. Sandberg
Actori: Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Mark Bramhall
An: 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.5


Annabelle: Creation – Annabelle 2 (2017) Online Subtitrat


Trailer