Anna Karenina (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Anna Karenina (2012) online subtitrat este povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia imperială. Plină de viață, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-și doresc contemporanii săi: este soția lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băiețel, iar statutul său social este unul la care alții doar pot visa.

După ce primește o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să vină să-l ajute să-și salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald); Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoștință cu contesa Vronskaia (Olivia Williams); pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofițer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson).

Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracție instantanee care nu poate, și nici nu va fi ignorată.

Alicia Vikander in Anna Karenina (2012)
Alicia Vikander in Anna Karenina (2012)

Regia: Joe Wright
Actori: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson
Anul: 2012
Gen: Romantice, Drama
IMDB: 6.6


Anna Karenina (2012) Online Subtitrat


Anna Karenina (2012)
Anna Karenina (2012) Online Subtitrat in Romana

Anna Karenina (2012) online subtitrat este povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia

Editor's Rating:
5