Animals (2014)

Animals (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Collin Schiffli
Actori: David Dastmalchian, Kim Shaw, John Heard
An: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.2
Durata: 90 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Animals (2014)

Sinopsis film Animals (2014)

In drama Animals, filmul spune povestea lui Jude si Bobbie. Un cuplu tanar ce exista intre viata pe strada si o imaginatie vasta.

Review film Animals (2014)

La început, Jude (Dastmalchian) și prietena lui Bobbie (Kim Shaw), agățat în Chicago, de dormit în mașină, în căutarea pentru următoarea lor fix, se pare ca o versiune adorabil rom-com a persoanelor dependente de droguri. Ele se țin de mână ca ei merg pe stradă. Bobbie păstrează toate bunurile sale în cutia de prânz metalică a unui copil. Ei merg la grădina zoologică împreună și să se uite la lei și cămile și tigrii printre gratiile cuștii. (Imaginea animală constantă este on-the-nas în simbolismul său, cu toate că aceasta nu conduce la stranietatea copleșitoare și frumusețea împușcat finale.) Nici una dintre ele mai sunt în contact cu familiile lor. Tonuri de acasă pentru ajutor nu mai este o opțiune. Viețile lor au fost comparate până la un astfel de peisaj steril, care este loc numai pentru unul pe altul, și pentru droguri.

Aceasta nu este o “pantă alunecos” de film, ca și alte povestiri despre persoanele dependente. In “Animale”, ei sunt deja în partea de jos a pantei. Având loc într-o perioadă foarte condensat de timp, “Animale” are un alarmant (și eficace) derapeze în starea de spirit, din secvențele de deschidere aproape-bucolice, (intermitent în lumina dimineții în rachete de semnalizare ale camerei, chicotind peste un con de succes, glorie a ridicat de heroină în sine), la o energie mai crestat și terifiant, în a doua jumătate a filmului.

Bobbie și Jude shoplift CD-uri și apoi le vinde, în scopul de a cumpăra droguri. Ea pretinde a fi un lucrător de sex, setarea “datele” cu băieții la întâmplare printr-un anunț ea și Iuda plasat în lucrare. Ei ajung să timonier un agent de pază peste un laptop furat fictiv într-o înșelătorie, care este atât de complicat ajunge aproape la slam-dunk de truc bani Moise și Addie Rugați-vă în “Cartea Moon”. Dar escrocherii obține mai periculoase. Și fără remedieri constante pe tot parcursul zilei, dependența devine urgentă, un animal sălbatic care cere să fie hrănite.