Anguish (2015)

Anguish (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Sonny Mallhi
Actori: Paulina Olszynski, Ryan Simpkins, Karina Logue, Ryan O’Nan, Annika Marks
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza
Durata: 91 minute
IMDB: 4.4/10 din 453 voturi

În termen de o chestiune de ore, îngrijorare a trecut de la un titlu Anguish de groază ambiguu la unul dintre filmele mele de groaza de top ale anului. Fac tot ce pot pentru voi, oameni, dar cu filme Anguish douăzeci și ceva de eliberare pe săptămână, câteva sunt destinate să cadă prin crăpături. Noroc pentru mine, “Groaza Film Twitter” a avut grijă acest thriller cu o posesie sinceră nu se îngropat sub JJ Abrams “Star Wars hoopla – și cu raționamentul corespunzătoare. Director Rookie Sonny Mallhi face o declarație cu această film bine reținut, dar în mod eficient înfiorător, concentrându-se mai mult pe emoții decât sperie ieftine, inutile. Un film gen bun face sa te simti ceva mai mult de frisoane fizice, și chin are acel sentiment minunat de disconfort cu privire la aceasta, în cele mai bune de moduri.

Mallhi stabilește etapa sa prin introducerea de noi pentru a Lucy (Amberley Gridley) și mama ei Sarah (Karina Logue), așa cum acestea sunt de conducere în jos o autostrada liniștită. Sarah trage masina pe la disciplina ușor copilul rasfatat, care tocmai a fost spus că nu poate merge pe o excursie de co-ed. Într-un acces de adolescent Angst, Lucy aruncă ușa bancheta din spate deschisă și începe asalt acasă pe jos – chiar înainte de ea ucis de o mașină care trece din Anguish.

În acest moment din Anguish, Tess (Ryan Simpkins) și mama ei Jessica (Annika, desene) preia ca punct focal al filmului. În timp ce explorează noul ei oraș, Tess gaseste o cruce plantate în pământ care marchează în cazul în care Lucy a fost lovit. Ea preia imagine Lucy și este imediat tras spre crucea de lemn de o forță invizibilă. Vocea lui Lucy începe bântuie Tess “fiecare miscare, dar Jessica ia semne ca simptome de Tess” afecțiuni medicale. Cum trebuia să crezi plângerile fiicei tale posesie de când ea a fost deja diagnosticat medical cu anxietate, demență, halucinații, comportament perturbator și alte tendințe psihotice?

Aceasta este esența filmului Anguish, și aspectul cel mai interesant, de durere. Pentru jumătate din filmul Mallhi – care este inspirat de evenimente reale, se pare că – ne întrebăm dacă paranoia Tess “se întâmplă într-adevăr. De la umbre la o cavalcadă de mâini presat împotriva fereastră living ei, Tess este supusă orori care o sfâșie din interior. Pastile prescrise par să aibă nici un efect, și spiritul lui Lucy creste mai puternic mai Tess se luptă să-i excluși. Tess doar miez într-o minge, pentru a opri avansarea în imposibilitatea de forțele de cotitură ei absolut nebun. Aceste “orori” conduce prima jumătate a filmului, ceea ce duce telespectatorii de a anticipa un alt ia pe invazii paranormale. Frisoane sunt reale (Lucy, invizibil, permițându respirația ceață ei o fereastră), dar schimburi apoi angoasă, din ce în ce mai mult despre interogarea muritor de o viata de apoi, și această transformare va permite evolua intr-un film care explodează cu finalitate și inima.

Când Tess nu mai poate lupta departe spiritul lui Lucy din filme online Anguish, există un comutator organism Freaky Friday între vii și morți. Lucy, nu este gata să treacă mai departe, folosește corpul Tess “de a acționa în ultimele ei dorințe. Ea se aruncă de la masina si sprinteaza Jessica a casa lui Sarah, în cazul în care se confirmă că Tess nu mai populează corpul ei. Lucy își cere scuze pentru fiind astfel un pusti, absoarbe în viața a avut o dată, dar în cele din urmă își dă seama cât de nedrept este să Jessica. Ceea ce urmează sunt momente incredibil de inimă de licitație dragoste între două mame, una a cărei acordat o șansă, și celălalt care acum se confruntă ei pierdere. Sarah, retrăind coșmarul pierderii copilului ei peste tot, este obligat să-i spun Lucy că e timpul să mergem mai departe in Anguish, știind foarte bine că fiica ei ar putea rămâne doar în corpul lui Tess “, în ciuda protestului lui Jessica.

Hell, un film Anguish de groază cu totul diferit ar fi jucat, în cazul în care Jessica trebuie să lupte pe un Sarah nebun care vrea totdeauna Lucy înapoi, dar care ar fi fost thriller-ul generic Mallhi evită astfel dragoste. În schimb, avem un film de gen rupere la cusături cu frumusețea jignitor, și un accent pe relații personale, care este dincolo de perceptia răsucite.