Angry Angel (2017)

Angry Angel (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jamie Travis
Actori: Byron Abalos, Andrew Bachelor, Jason Biggs
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Angry Angel

Sunt mândru de formularul Freeform pentru a mă împușca și a face o lovitură la filmul de vară. Ei nu primesc cu adevărat nimic pentru a încerca, dar în calitate de telespectator, este frumos să vedem efortul. Angry Angel este un exemplu perfect în acest departament. În cazul în care Freeform nu este atent, ei ar putea să semene cu versiunea milenară a canalului Hallmark în câțiva ani (și în unele moduri deja sunt).

Angry Angel se învârte în jurul lui Allison Pyke, un înger care încă nu este pregătit pentru cer și trăiește pe Pământ făcând minuni pentru suficiente puncte pentru a merge într-o zi. Pyke este în mod constant condusă de un App Angel, care permite să dicteze acțiunile sale, lăsând astfel relații semnificative pe marginea drumului și fiind motivată de o dorință egoistă doar de a intra în Rai și de a nu-i ajuta pe alții.

De asemenea, Pyke are un mentor înger pe Pământ jucat de Jason Biggs, care, de fapt, se joacă în film. Biggs, alături de un înger rival jucat de fostul star Vine, Andrew Bachelor, care a fost în Rai și a fost dat afară pentru furtul lui Lamborghini, încearcă să-l ajute pe Pyke să înțeleagă importanța nerealizării minunilor doar pentru a intra în Rai pentru a face mai bine viețile oamenilor.

Aveți încredere în mine când vă spun că în cele patru propoziții am rezumat complet întregul complot al Angry Angry care tocmai lăsa suficient pentru ca dvs. să vă completați pe cont propriu. Dar ceea ce iese în evidență cu acest film TV este că este încă o distracție de privit.