Anger of the Dead (2015)

Anger of the Dead (2015) film online subtitrat

Regia: Francesco Picone
Scenariu: Francesco Picone
Actori: Aaron Stielstra, Michael Segal, Marius Bizau
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza
IMDB: 2.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Am fost atât de aproape … atât de aproape de a oferi sufletul meu pentru oportunitatea de a lambaste ultima producție de la Uwe Boll, pur și simplu din cauza ultima sa colectie de stinkers care au stunk mai mare decât cea mai rea duhoarea imaginabil. Să nu arunce actorii care au efectuat, în aceste turds pe foc – este doar produsul pe care le-am ales pentru a sari in. Cu toate acestea, ceva doar părea diferit despre acest film Anger of the Dead, intitulat Anger morților. Regizat de Francesco Picone si reconditionate de la o scurtă 2013 cu același nume, extinderea din 2015 a filmului scurt are de fapt unele coloana vertebrală, și acest tip care, în mod normal este doar prea fericit pentru a asalt un pic inferior fost placut surprins de acest … ci doar un putin. Permiteți-mi să stabilesc detaliile pentru tine, fără a da prea mult departe.

Filmul Anger of the Dead, stabilit într-un viitor în care virusul rabiei a depășit complet populației și le-au transformat în … cineva? Ai ghicit … zombi! Furia of the Dead se concentrează pe o femeie însărcinată nume Alice (Sparta), care încearcă să se îndrepte spre pășuni verzi (cum ar fi, care funcționează vreodată). Ea conduce în doi bărbați (Marius Bizau și Michael Segal), care sunt în căutare de același utopiei – iluzie este o curvă, nu-i așa?

Așa cum am flip povestea de peste, vom vedea o femeie (Desiree Giorgetti), care este ținut prizonier de un grup necunoscut de trupe sadice – ea a fost bătută, violată, și a oferit nastiest prânz special în această parte a Diner lui Mel. Odată ce ea este în măsură să scape cu un pic de ajutor, in Anger of the Dead, ea este apoi urmărit de una din cele mai neplăcute SOB lui (Stielstra) veți stabili ochii pe într-un film în acest an. Motivele lui la momentul au fost neclare, dar vin mai mult în centrul atenției ca filmul furie pe. Metodele sale de interogare și pedeapsă sunt pur și simplu barbare – că nu este să fie motivată cu, și el face punctul de la mai mult de o dată în film.

Deși există mai mult de cateva pete lent, în primul prezentare full-length Picone lui, in Anger of the Dead, capacitatea sa de a transmite o poveste destul de decent este ceea ce trage acest film Anger of the Dead prin intermediul și seturi-l in afara de o producție tipic Boll. Arunca cu capul în umanitatea este profund, și pentru prima dată în vârstele, de fapt, i-am dat o pasă de câteva dintre personajele. Zombie chiar a avut unele curaj, precum și în timp ce eu n-am fost un fan al Star Track carne-tocătoare Usain Bolt-stil, aceste locuitorii putrezire morților poate acoperi un teren destul de repede și pentru a afișa unele ferocitatea grave în procesul de – un plus. În timp ce eu mă calcă pe partea de negativ la momentul actual, aș dori să ofere orice vizualizator de acest film să acorde o atenție aproape de credite de deschidere a filmului Anger of the Dead și a vedea dacă nu este straniu amintește de un foarte emisiune TV populară care se întâmplă doar pentru a avea o grămadă de mârșav, decedați ciuma-distribuitoare în ea și este în prezent uciderea rating (nu, eu nu vorbesc despre “a ține pasul cu Kardashians”) – este un fel de ciudat, de fapt.