Angel Whispers (2015)

Angel Whispers (2015) Film Online Subtitrat

Alt titlu: Hua Jie Liu Xiang
Regia: Carrie Ng
Actori: Sammy Chiu, Foo Hiu-Mei, Carrie Ng Ka-Lai, Kabby Hui Nga-Ting
Anul: 2015
Gen: Thriller
Durata: 85 minute
IMDB: 4.8

Nimic nu arată plauzibil în acest co-regie de debut al actriței Carrie Ng Ka-lai și executiv de film Shirley Yung Sau-lan, care, de asemenea, scenariul și a produs proiectul împreună. Înger Whispers este un film Slasher îngrozitor scris de cinci scenariști care în mod clar nu s-au gândit prin care, de ce și cum. Se pare, de asemenea, s-au făcut nici o încercare de a organiza cu adevărat înfricoșător set-piese, pentru a compensa motiv generic caracterele lor in Angel Whispers.

Amplasat într-o clădire veche locuință care – bar un bordel în mod inexplicabil ocupat – a fost complet eliberat, acțiunea are loc în noaptea care subletter benigne Laing) tratează tinerii prostituate la o cină solstitiul de iarna. Când unul dintre ei dispare, misterul blocat-o cameră urmează Moody Ching Ching (Kabby Hui Nga-Ting) și colegii ei, deoarece scanează clădirii pentru victime. Între timp, tehnician rezident Lung (Sammy Hung Tin-chiu) se presupune a fi criminalul prostituată a raportat recent la știri din filmul Angel Whispers.

Chiar dacă acceptăm că groază personaje de filme online Angel Whispers sunt obiceiul de a împărți și du-te pe căile lor periculoase, este încă greu să aprecieze spirit a celui care urmărește în jos o stație de bruiaj telefon mobil, se oprește aparatul și solicită poliției – în loc de a rula din clădirea dreapta away.The realizatori de film va fi nevoie de mai mult de intervenție angelic să ispășească pentru această încercare rău la un film criminal în serie.