Angel Has Fallen (2019)

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent. Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea „Cod Roșu în Serviciile Secrete”.

Angel Has Fallen (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Cod Roșu în Serviciile Secrete
Regia: Ric Roman Waugh
Actori: Gerard Butler, Piper Perabo, Morgan Freeman
An: 2019
Gen: Actiune, Thiller
IMDB: 6.5


Angel Has Fallen (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review

Nu vorbim, din fericire, despre un scenariu real, ci despre noul film de acţiune care îi are în prim-plan pe Morgan Freeman şi Gerard Butler.

Pelicula “Angel Has Fallen” va avea premieră în curând în cinematografele din România, iar Gerard Butler spune că vom fi uimţi de cascadoriile făcute de Morgan Freeman, chiar dacă are 81 de ani.

Angel Has Fallen” este cel de-al treilea şi ultimul capitol al poveştii de acţiune care îl are în centrul atenţiei pe agentul Mike Banning, interpretat de Gerard Butler. Actorul povesteşte cum a ţinut cu greu pasul cu Morgan Freeman, însărcinat cu rolul de preşedinte al Statelor Unite.

Gerard Butler, actor: “Mi-a fost teamă că o să-l omor pe Morgan Freeman. Dar la final a fost total opusul. Chiar a trebuit să îi spun să o lase mai uşor pentru că alerga foarte repede. E înalt, are peste 1.90 m înălţime, e mult mai înalt decât pare. Am fost surprins când l-am văzut cât este de înalt.”

Starul de la Hollywood mărturiseşte că înaintea acestui rol a suferit ba de insomnii, ba de pe urma multor incidente, dar acest lucru s-a dovedit a fi de bun augur.

Gerard Butler, actor: “Da, mereu mă rănesc, în fiecare film. Nu există film de acţiune în care să nu mă rănesc. De fapt şi când m-am prezentat pentru acest film eram cam răvăşit pentru că tocmai ce avusesem un accident de motocicletă şi alte câteva incidente. Aşa că, în momentul în care am început filmările nu arătam prea bine, dar acest lucru m-a ajutat să intru mai repede în pielea personajului.”

Personajul lui Gerard Butler e acuzat de tentativă de asasinare a preşedintelui american, aşa că pe parcursul filmului face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi dovedi nevinovăţia.


Online Subtitrat

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5