Andron (2015)

Andron (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Francesco Cinquemani
Actori: Alec Baldwin, Michelle Ryan, Danny Glover
Anul: 2015
Gen: Actiune, SF
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Andron (2015)

Sinopsis Andron (2015)

In filmul online Andron cu Alec Baldwin, un grup de oameni sunt connectati la intuneric, intr-un labirint claustrofobic unde ei trebuie sa lupte pentru supravietuire.

Review Andron (2015)

Este un american de film în regia lui Francesco Cinquemani. Acest film de aventuri SF este, de asemenea, numit ca Andron – Black Labirintul ca acest film spune despre un grup de oameni din labirint negru. Acest film este produs de Momentum Pictures Company. Principalele stele sunt Antonia Campbell Hughes, piele, Leo Howard, Michelle Ryan, Gale Morgan Harold Iii, și Alec Baldwin. Acest film este evaluat ca R, deoarece are unele acțiuni și limbi (unele violență și limbaj). Așa că, ghid pentru cresterea copilului poate fi necesară pentru publicul sub 18 ani.

Aici este profilul scurt al Andron.Regizorul filmului este Francesco Cinquemani. El este, de asemenea, autorul sau scenariul filmului. Compozitorul acestui film este Riccardo Eberspacher în timp ce pentru cinematografie este de Gherardo Gossi. Acest film a fost lansat în Italia, în noiembrie 2015 în timp ce în Statele Unite, va fi lansat în iunie 2016. În general, acest film primeste raspunsuri pozitive din partea unor critici, inclusiv din partea experților, deoarece are poveste foarte bună.

Ia stabilirea locului și a timpului, în viitor, în 2154. Există un grup de bărbați și femei, care tocmai se trezesc în labirintul negru. Ele nu pot aminti nimic despre cine sunt și de ce ele sunt în acest loc. De asemenea, ei nu știu cine le trimit sau ce cauzeaza acestea sunt blocate în acest labirint negru. Ei nu știu cum pot fi într-un astfel de loc. În timp ce ei încearcă să-și amintească ceva, ei trebuie să scape din labirint sau Andron. Ei au nevoie să lucreze împreună pentru a releva cod precum și semne.