And When Did You Last See Your Father? (2007)

And When Did You Last See Your Father? (2007) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Secretele tatălui meu
Regia: Anand Tucker
Actori: Jim Broadbent, Colin Firth, Juliet Stevenson
An: 2007
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis And When Did You Last See Your Father?

Un parinte si un copil. Trecutul si prezentul. Amintiri si secrete. Se poate sa cunosti pe cineva de-o viata… si totusi sa nu-l cunosti deloc?

Filmul prezinta relatia dintre Blake Morrisson si tatal sau, Arthur. Afland ca tatal sau este bolnav de cancer in faza terminala, Blake, un poet stralucit, isi lasa copiii si sotia la Londra si se intoarce in locurile natale pentru a fi alaturi de parintii sai.

Printr-o serie de flash-back-uri se dezvaluie un fiu crescut in umbra unui tata care isi doreste si reuseste sa fie mereu in centrul atentiei, care isi inseala sotia si nu se sfieste sa flirteze chiar cu prietenele fiului sau, un tata care isi umileste fiul in fata prietenilor sau a necunoscutilor.

Cu toate astea, apar si unele momente in care legatura dintre cei doi este tandra si emotionanta. Blake isi cauta alinarea in carti si devine poetul de azi, dar care inca nu are intreaga apreciere a tatalui sau. Cand finalul dureros si asteptat vine, Blake – acum matur – descopera durerea despartirii permanente de tatal sau.

Un film sensibil, un tata si un fiu parca mereu in competitie, un fiu mereu umbrit de sarmul tatalui sau, un fiu aflat in continua contradicitie cu el insusi. Boala lui Arthur si perioada in care Blake sta cu tatal sau il fac pe acesta sa depaseasca barierele imaginare impuse inca din copilarie si sa se apropie de sine si de tatal sau. Un film care te pune pune putin pe ganduri cu un final trist dar frumos in acelasi timp -” And when did you last see your father? The last time you had an argument about something? “