Anastasia (1997)

Anastasia (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Don Bluth, Gary Goldman
Actori: Meg Ryan, John Cusack, Christopher Lloyd
An: 1997
Gen: Animatie, Aventura, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anastasia

Cândva, nu foarte demult, familia Romanov trăia într-o lume încântătoare a palatelor elegante și a petrecerilor fastuoase. Dar cumplitul Rasputin, întors la Sankt Petersburg din dorința de a se răzbuna, va aprinde focul revoluției ce va cuprinde întreaga țară, în cele din urmă distrugând familia Romanov.

În urma atacului asupra Palatului Regal, singurele care vor supraviețui sunt împărăteasa Marie și nepoata ei, Anastasia. Urmărite de Rasputin, singura lor speranță este să prindă ultimul tren spre Moscova. Înghețata Volgă pune capăt zilelor lui Rasputin, cruțându-le astfel pe Marie și pe ea. Dar în lupta lor pentru supraviețuire cele două se rătăcesc una de cealaltă.

Rezultatul este că Marie reușește să fugă la Paris, în timp ce ea zace inconștientă, singură și necunoscută. Și atunci începe cel mai mare mister al secolului XX.

Misterul prințesei ANASTASIA a pătruns și în lumea desenului animat fiind sursa unei povești romantice pentru incintarea celor mici, dar și a celor mari. Anastasia marchează întoarcerea animatorilor Don Bluth și Gary Goldman, poate cei mai importanți creatori de filme independente de desene animate. Filmul reprezintă primul lor lungmetraj realizat pentru 20th Century Fox. Animația ANASTASIA a fost creată și desenată de o echipă de peste 300 de artiști de la Fox Animation Studios.

Pentru a da o dimensiune umană personajelor din ANASTASIA s-a apelat la o distribuție marcantă de actori și cântăreți proveniți din lumea filmului, scenei și televiziunii.