Anacleto Agente secreto – Spy Time (2015)

Anacleto Agente secreto – Spy Time (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie
Scenariu: Pablo Alén, Breixo Corral
IMDB: 6.1
Regizor(i): Javier Ruiz Caldera
Actori: Rossy de Palma, Quim Gutiérrez, Carlos Areces


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2xAUHftJuvM/spion15" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Anacleto Agente secreto – Spy Time

Crăciunul acesta se va transforma într-un veritabil coşmar pentru Adolfo, un agent de securitate. Iubita sa l-a părăsit reproşându-i că nu este deloc ambiţios şi viaţa îi este pusă în pericol de Vasquez, un criminal care tocmai a fost eliberat din închisoare. Cum a ajuns în această situaţie? La scurt timp, Adolfo mai are parte de o lovitură: afla că tatăl său are o identitate dublă: nu este fermierul care vinde cârnaţi, aşa cum a crezut toată viaţa, este un agent secret, Anacleto. Ba mai mult, el l-a băgat la închisoare pe Vasquez în urmă cu 30 de ani. Adolfo va avea o misiune dublă: se va alătura tatălui său pentru a scăpa de răzbunarea lui Vasquez şi va încerca să îşi recucerească iubită.


Trailer Anacleto Agente secreto – Spy Time


Review Anacleto Agente secreto – Spy Time

Acest lucru parodie a anilor ’60 “filme spion are cateva momente surprinzator rad-out-tare amuzant. Dar, dupa cum “in anii ’60 parodii spion du-te, nu deține o lumânare la Woody Allen la cele mai bune. “Casino Royale “și” Ce-Up Tiger Lily “, Daniel Mann” Man Flint nostru “sau Mel Brooks serial de televiziune original” Get inteligent. “Nu vă așteptați la un spoof modern, cum Melissa McCarthy călărit-gag” Spy “, fie. Arias și Guiterrez, după cum Anacleto și Adolfo, respectiv, joaca rolurile lor ca teatru direct. Ceea ce permite spectatorilor să descopere umorul. Dar, Berto Romero, Martin. Este aruncat într-un lacheu, coborând comedia la un nivel baser.

Știi că eo parodie de muzica de deschidere mimând a “Misiune imposibila” temă, iar băieții de securitate cu pietre în timp ce urmăriți obtinerea o pauza de închisoare pe monitoarele lor. Păcat că Caldera nu a putut avea încredere publicul pentru a obține umorul inerent fără a arunca într-un material din exterior. Filmul este bazat pe benzi desenate spaniolă, “Anacleto: Agente Secreto”, și a fost unul dintre cele cinci filme spaniole nominalizat pentru un premiu Feroz – echivalentul Spaniei la Globurile de Aur.