An Inconvenient Sequel Truth to Power (2017)

An Inconvenient Sequel Truth to Power (2017) Online Subtitrat


Regia: Bonni Cohen, Jon Shenk
Actori: Al Gore, George W. Bush, John Kerry
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis An Inconvenient Sequel Truth to Power

Al Gore, fostul vicepreședinte american din timpul administrației lui Bill Clinton și fost candidat la președinția Statelor Unite în anii 2000, devenit între timp activist ecologist, va prezenta un nou film despre încălzirea globală, vineri seară, în cadrul celei de-a 23-a conferințe pentru climă organizate de ONU (COP23), care se desfășoară în acest zile în orașul german Bonn, informează DPA.

Al Gore va discuta apoi despre acest film documentar, intitulat „An Inconvenient Sequel — Truth to Power” cu Jochen Flasbarth. Secretar de stat în Ministerul Mediului din Germania, după proiecția de vineri seară.

Al Gore este scenarist și narator al documentarului „An Inconvenient Truth”, un film ce prezintă efectele devastatoare pe care încălzirea globală le are asupra mediului înconjurător. Acel film a câștigat două premii Oscar în anul 2007.

Germania este coorganizatoare — alături de micul stat insular Fiji — a conferinței COP23. Al cărei scop constă în implementarea principiilor stipulate de Acordul pentru climă de la Paris, semnat în decembrie 2015.

Până acum, negocierile, care au început marți, s-au dovedit a fi productive, afirmă presa germană. Jochen Flasbarth a dezvăluit vineri că au fost deja obținute mai multe progrese „concrete”.

În urma declarației prin care Donald Trump a anunțat că guvernul american se retrage din Acordul pentru climă de la Paris. In rândul delegațiilor prezenți la Bonn au existat o serie de îngrijorări legate de faptul că delegația americană ar putea bloca obținerea unor progrese în implementarea acordului.

Karsten Smid, o reprezentantă a organizației Greenpeace, a declarat însă că aceste temeri nu au fost justificate. „Negocierile din prima săptămână au fost constructive. Delegația americană a fost rezervată și nu a obstrucționat — așa cum se temeau unii — negocierile”.