An American Carol (2008)

An American Carol (2008) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Colind de 4 iulie Cântarea Americii
Regia: David Zucker
Actori: Kevin P. Farley, Kelsey Grammer, Leslie Nielsen
An: 2008
Gen: Comedie, Fantezie
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis An American Carol

În filmul Colind de 4 iulie: Cântarea Americii, Kevin Farley (Monk) îl interpretează pe Michael Malone, un carismatic producător de film de la Hollywood care nu ratează nicio ocazie pentru a critica America. Atunci când teroriștii din Afghanistan au nevoie de un regizor care să le realizeze un material video de propagandă, apelează la Michael Malone, care pare alegerea potrivită deoarece ultimul său film intitulat sugestiv “Die, you American pigs” a înregistrat un mare eșec la box-office și, fără să-și dea seama de consecințe Michael îi sprijină pe teroriști în planurile lor de a declanșa un nou atac împotriva Americii.

Fiind sătul de festivitățile pompoase prilejuite de Ziua Națională, Michael se alătură unui grup de activiști de stânga în încercarea lor de a interzice sărbătoarea de 4 iulie. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată, atunci când producătorul este vizitat de către fantomele a trei persoane foarte importante în istoria Statelor Unite ale Americii – primul președinte al țării George Washington, John Fitzgerald Kennedy și generalul George S, Patton, care a condus armata americană în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Vor reuși ei oare să-l facă să înțeleagă adevăratele valori și să-i trezească patriotismul? Filmul este o semi-parodie a celebrei povești “A Christmas Carol” de Charles Dickens.