An Act of War (2015)

An Act of War (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Ryan M. Kennedy
IMDB: 5.7
Regizor(i): Ryan M. Kennedy
Actori: Russ Russo, Natasha Alam, Doug E. Doug

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Se întoarce acasă de la un tur chinuitor de peste mări, veteranul Jacob Nicks este un om în măcel. Urînd familia sa in An Act of War, și relegating el însuși într-o existență izolată, Jacob își petrece zilele care îndeplinesc orbește aceeași rutină monotonă. Slujba lui de noapte ca proiecționist la centrul New York de teatru, Ivana, o prostituată rusească atunci când el solicita în stare, iar 16mm role vede el singur în apartamentul său vacuous sunt singura scăpare din închisoarea lui autoimpusa.

Lucrurile încep să ia un viraj pentru Jacob o noapte când îl întâlnește pe Marlon la postul lui diner metodic după tura de seară. Marlon este un medicament care se ocupă de bruiaj-box, un om cu o gură ambițioasă și natură neîncrezător. Jacob și Marlon par să fie urmând aceeași cale, a pierdut oameni căutând locul lor în lume in filme online An Act of War.

După o respingere sfâșietor de Ivana, Jacob se întoarce la Marlon pentru singurul lucru pe care îl cunoaște pe Marlon îl poate oferi: Heroină. Așa cum dependenta și înșelătoria lui crește, instabilitățile propriei sale conștiință deteriorate încep să preia, ceea ce duce Jacob pe o cale de paranoia și de violență care duc la rezultate neașteptate.

Ca de plumb torturate, Russ Russo injecteaza Jacob cu suficienta emotie pentru a ne permite să se refere, chiar și pe măsură ce lucrurile încep să scape de sub control. El este inima absolută și sufletul filmului, și performanța lui trăiește din fericire până la sarcină. Acest lucru nu acționează asupra nivelului de exagerare, acest lucru este un portret atent restrâns al unui om a cărui minte fragilă are nici un concept propriu de stat fracturat. Role ale filmului An Act of War, nici pinch acului sunt suficiente pentru a elibera Iacov din iad său personal, deși încercați el. performanța lui Russo amintește unul dintre un PTSD mai low-cheie care sufera Travis Bickle.

Așa cum Marlon, comediant Doug E. Doug oferă o performanță care nu mai văzut înainte de actorul, în general, mai jovial. Marlon lui este blândă temperată, dar, de asemenea, trăind o existență chinuită în mod similar. Încercarea sa de a respinge vag coborârii lui Iacov în dependență vorbește mai mult de un om vinde un produs din An Act of War, decât cel al lui prieten se prezintă drept.