Amy Schumer The Leather Special (2017)

Amy Schumer The Leather Special (2017) Online Subtitrat


Titlu Romania: Amy Schumer Program special în costum de piele
Regia: Amy Schumer
Actori: Amy Schumer, Kim Caramele
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 2.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Amy Schumer The Leather Special

Senzaționala Amy Schumer nu iartă nimic: sex, întâlniri amoroase și absurdul celebrității într-o seară de stand-up fără perdea la Bellco Theater din Denver.

Este greu să afli dacă materialul total neplăcut, plictisitor, de lungă durată al ultimului act al lui Amy Schumer este doar o anomalie sau dacă nu mai există nimic talentat, ciudat. A fost groaznic. Am vrut cu adevărat să-mi placă The Leather Special.

Cred că Amy Schumer este amuzantă, după ce a văzut acturile ei precedente și filmul lui Bill Hader. A spus glumele inteligente. Leather Special nu are glume. Nu am râs o dată. Soția mea nu a râs niciodată.

Amy descrie subiecții bruți în timp ce face fețe brute. Asta e. Ăsta e întreaga specialitate – sau presupun că este. Am renunțat la vizionarea cu aproximativ cincisprezece minute rămase, dar am văzut destule pentru a fi siguri că nu va fi mai amuzant. Nu mă distrez de greutatea ei, pentru că este greu, nu contează în comedie, dar cred că aspectul ei merită o mențiune.

Ea poartă o rochie de piele mică și strânsă, care, împreună cu o alegere rea de coafură și machiaj grozav, creează un aspect neclar, umflat, care este o distragere negativă. Nu cred că viziunile politice ale artistului interpret contează, așa că nu-l țin în fața lor, dar comedia politică tinde să fie cât se poate de nerăbdătoare.

Schumer este activă din punct de vedere politic, care este afacerea ei.