Amprenta mortii – Wake of Death (2004)

Amprenta mortii – Wake of Death (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Philippe Martinez
Actori: Jean-Claude Van Damme, Simon Yam, Philip Tan
Anul: 2004
Gen: Drama, Aventura, Actiune
Durata: 91 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Amprenta mortii – Wake of Death

Ben Archer lucreaza pentru o organizatie criminala. Obosit si satul de atatea crime, el vrea sa se retraga. Cynthia, sotia lui, lucreaza ca asistent social la INS. Apropiindu-se de o refugiata chinezoaica, Cynthia o aduce acasa. Nu trece mult timp si Sun Quan isi vrea fiica inapoi. Cynthia Archer este omorata si Nicholas, fiul lui Ben este dat disparut impreuna cu micuta chinezoaica. Ben nu mai are nimic de pierdut si pleaca sa-si salveze fiul si sa razbune moartea sotiei.

Oricât de greu ar putea fi să creadă, Wake of Death este film mai plăcută, cu Jean-Claude Van Damme în aproape zece ani. ultimul film la jumătatea drumului decent Van Damme rămâne 1995 Moartea subită, și nu există nici nega faptul că producția sa ca de întârziere a lipsit în mod serios (de exemplu Derailed, Ordinul, în iad, etc, etc). Cea mai mare problemă cu aceste filme a fost un accent pe fire narative extrem de complicate in Wake of Death, atunci când toate unul într-adevăr vrea să vadă este Van Damme a lovi cu piciorul unele fund.

Wake Moartea dă în cele din urmă Muschii de la Bruxelles un complot destul de drept înainte ca deșeurile puțin timp în obținerea acțiunii (filmul Wake of Deathse deschide chiar și cu o urmărire de mașini!), Ceva care sună simplu, dar a fost ciudat lipsit de la o parte din mai multe sale lovirilor recente.