Amor la distanţă – Going the Distance (2010)

Amor la distanţă – Going the Distance (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Nanette Burstein
Actori: Drew Barrymore, Justin Long, Ron Livingston
Anul: 2010
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 102 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Amor la distanţă – Going the Distance

Timp de 6 săptămâni, Garrett și Erin au format un cuplu reușit, tânărul fiind fascinat de franchețea și inteligența fetei. Atunci când Erin pleacă la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu și a-și împlini visul de a deveni jurnalistă, iubitul ei Garrett rămâne la New York spre a-și consolida cariera de căutător de talente muzicale, așteptând totodată o promovare ce i-a fost promisă de multă vreme.

Comunicând prin intermediul internetului și al telefonului mobil și apelând frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reușesc să mențină o relație amoroasă la distanță, chiar dacă prietenii lui Garrett pe nume Dan și Box și sora măritată a lui Erin pe nume Corinne descurajează în mod constant această idilă. După ce Erin obține o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relația nu va supraviețui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanța ce îi desparte.

O comedie romantică și hilară, cu sentiment și pasiune, “Amor la distanță” ne prezintă ce se poate întâmpla când o seară cu bere și aripioare la grătar se transformă din întâmplare în ceva mai serios. Barrymore recunoaște, “Mi-a plăcut povestea pentru că are umor și e sexy, dar în același timp e și foarte sentimentală. Nu m-am putut opri să nu mă atașez de personaje, gândindu-mă la ce li se întâmplă și la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupă de complexitatea unei relații într-o manieră comică și contemporană mă captivează foarte mult”.


Trailer Amor la distanţă – Going the Distance