Among Us (2017)

Among Us (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Gary King
Actori: Mark DiConzo, Katie Morrison, Elena Sanz
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Among Us

Când aveți de-a face cu un film independent, cu puțin în calea finanțelor sau a talentului de marcă atașat, nu știți niciodată cu ce veți ajunge. Poate veți obține o mișcare care arată că a fost împușcată în două zile de către studenții de film. După trei zile de cursuri. Și uneori veți obține un film cu un impuls puternic care utilizează fiecare nichel. Din buget pentru a crea un film care, în timp ce este defect. Reușește să impresioneze pe mai multe niveluri. Printre noi intră în ultima categorie, care poate fi considerată un miracol de către mulți, deoarece întreaga echipă (în cea mai mare parte) este formată din neofiți cinematografi.

Scriitorul / regizorul Gary King lucrează de câțiva ani, dar a filmat foarte puține filme de lung metraj. Editorul Chad McClarnon a lucrat doar la o mână de filme, dar el o împarte împreună ca un veteran condus. Conducătorii Katie Morrison și Mark DiConzo nu au un număr de 35 de proiecte combinate sub centurile lor și ambele cărți sunt luminoase pe filme de lung metraj. Totuși ei vinde această poveste cu convingere. Nu, aceasta nu este lucrarea unui lot experimentat, dar este opera unui foame.

Este posibil să nu existe “A-Listers” în acest grup, însă filmul însuși funcționează în mod contradictoriu. Deoarece are senzația rafinată a unui film costisitor non-studio pe care un realizator de filme realizat la făcut ca un pasionat personal. Este evident că toți cei implicați în producție au luat lucrurile cu adevărat grave și ceea ce este mai impresionant este că. In cea mai mare parte, toată lumea se ridică la un nivel de surpriză măreție care ar fi fost chiar străină tuturor, înainte de a trage printre noi.