Amnezie cu surprize – Overboard (2018)

Cu o intorsatura de situatie spumoasa, Amnezie cu surprize – Overboard (2018) online subtitrat se concentreaza asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ). Un seducator egoist si rasfatat, ce face parte din cea mai bogata familie din Mexic si asupra lui Kate (ANNA FARIS); o mama singura ce de abia isi duce traiul impreuna cu cei 3 copii ai ei.

Kate din Amnezie cu surprize – Overboard (2018) online subtitrat e angajata sa mentina curatenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, pana in momentul in care e concediata pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuza si sa-i plateasca ce ii datoreaza. La scurt timp dupa acest lucru, Leonardo cade peste bord in timpul unei petreceri prea infierbantate si se trezeste a doua zi pe mal, suferind de cea mai acuta forma de amnezie. Kate apare la spital si, ca sa i-o plateasca, il convinge pe Leonardo ca e sotul ei si il pune la munca-pentru prima oara in viata lui.

La inceput Leonardo e nefericit si stangaci, dar incet-incet incepe sa se descurce. In cele din urma, Leonardo castiga respectul noii sale “familii” si a colegilor de munca. Dar adevarata familie de miliardari a lui Leonardo il cauta pe acesta cu disperare. In acelasi timp, pericolul ca lui Leonardo sa-i revina brusc memoria pluteste in aer. Intrebarea care se pune e: o sa ramana Leonardo impreuna cu noua sa familie sau o sa puna indiciile cap la cap si o sa ii paraseasca pentru totdeauna?

Amnezie cu surprize - Overboard (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Actori: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
An: 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.9


Overboard (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori, este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris), o mamă singură, care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neașteptat, pe atât de amuzant. Poate oare o minciună să țină împreună o poveste de dragoste și o nouă familie?

Pelicula Amnezie cu surprize – Overboard (2018) online subtitrat este o reinterpretare a filmului cu același nume care a apărut în 1987, în care protagoniștii erau jucați de Goldie Hawn, o femeie foarte bogată, și Kurt Russell, un tâmplar angajat să lucreze pe iahtul ei. Noua variantă imaginată de Derbez (care interpretează rolul principal masculin și este și unul dintre producătorii filmului) este mult mai actuală. „Iubesc filmul original, dar trăim altfel de timpuri acum și ne-am dorit să facem ceva de care să se bucure toată lumea, fie că l-au văzut pe cel vechi sau nu. Ne-am gândit să schimbăm rolurile, ca să evităm comparațiile. Odată ce am inversat rolurile, ne-am dat seama că avem multe avantaje”, spune Derbez.

Avem un mexican bogat, ceea ce e departe de orice stereotip de la Hollywood. De obicei, întâlnim mexicani jucând roluri de bucătari, grădinari sau emigranți. De asemenea, avem un bărbat care pătrunde în viața unei femei și preia din treburile casnice, ceea ce ilustrează o situație contemporană.

„Ne-am dorit să plasăm acțiunea filmului într-o comunitate diversă, așa că personajele mexicane sunt din fiecare pătură a societății. Jucându-ne și schimbând rolurile, genul, clasele și limba, am putut să facem un film foarte actual, care să reflecte lumea în care trăim acum”, povestește producătorul Benjamin Odell.