American Violence (2017)

American Violence (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Timothy Woodward Jr.
Actori: Bruce Dern, Denise Richards, Kaiwi Lyman-Mersereau
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis American Violence

Fascinata de cauzele comportamentului violent, psihologul Amanda Tyler are oportunitatea rara de a se afla fata in fata cu un detinut condamnat la moarte. Si de a-i lua un interviu in incercarea de a determina cauzele ce l-au impins sa comita aceste crime atroce. Pe masura ce interviul incepe si soarta lui Jake atarna in balanta. Amanda este nevoita sa determine daca acesta ar trebui sa fie executat sau chiar din contra, gratiat.

Chiar înainte de a rula deschidere de credite, vom obține prima noastră crimă brutală. Doar momente după persnickety Bruce Dern minimalizează soția lui peste sandwich-ul a făcut pentru el. În continuare, Dr. Amanda Tyler (Denise Richards) este cerut de către asistentul procurorului districtului să se consulte în cazul unui rând deținut de moarte, pentru a determina dacă ar trebui acordată o ședere de execuție. A se vedea, Dr. Tyler este un psiholog criminal. Da, ea a jucat de Denise Richards. În cazul în care acest lucru vă provoacă flashback înfricoșătoare pentru rolul doamnei Richards ca fizician din lume, nu este de ajuns, atunci incepeti sa aveti o idee despre ceea ce acest film este ca.

Deținutul este Jackson Shea (un formidabil Kaiwi Lyman-Mersereau) și așa cum îi spune povestea lui de viață, ne sunt furnizate scene care explică modul în care a ajuns la acest punct. Este un backstory destul de interesant, începând cu unchiul Mike lipsit de rușine, o mamă alcoolică, și o matrice aparent fără sfârșit de circumstanță care ar fi putut forma baza unui film mai bun. Veți observa mai multe fețe familiare de-a lungul drum: Michael Paré ca partener Shea, Patrick Kilpatrick ca un criminal Kingpin, Johnny Messner ca un coleg criminal, iar Emma Rigby ca iubita lui Shea.


Trailer American Violence