American Satan (2017)

American Satan (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ash Avildsen
Actori: Denise Richards, Patrick Muldoon, Malcolm McDowell
2017
Gen: Drama, Muzicale, Thriller
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis American Satan

American Satan urmărește membrii unei trupe de rock, jumătate din Anglia și jumătate din SUA, care renunță la colegiu și se mută în Los Angeles, în speranța de a-și realiza visul de a deveni superstaruri în Sunset Strip.

Trăind într-o camionetă, pasiunea și talentul lor depășesc mijloacele de supraviețuire. Un străin enigmatic le vede adevăratul potențial și îi manipulează emoțional în timpul unei perioade de slăbiciune, garantându-le prin intermediul unei înțelegeri, faimă și bogație. Prinși în mijlocul unui pact cu diavolul, muzica și altercațiile lor controversate ajung să influențeze societatea dincolo de tot ceea ce a văzut acest secol. Dar, pot ei să recastige controlul asupra propriului destin înainte de a fi prea târziu?

Speram că va fi filmul pentru fanii metalului. Dar nu numai speranțele mele prea mari pentru acest film mă făceau incredibil de dezamăgit. De obicei, sunt foarte bun să văd părțile bune ale filmelor rele ca și în “Ei bine, actul nu a fost foarte bun. Dar povestea a fost grozavă!” În timp ce părți ale acestui film erau în regulă. Poate chiar bune la părți, nici un aspect al acestui film nu a fost bun până acum.

Scrierea: 3/10 Povestea de bază a lui Satan american ar fi putut fi bună dacă ar fi fost tratată mai bine. Cu toate acestea, scenariul, dacă într-adevăr era un scenariu. Era îngrozitor și de multe ori era greu să-ți dai seama dacă produsul rău de pe ecran era din cauza unei scrieri proaste sau a unei acțiuni proaste. Calitatea producției nu sa dovedit a fi suficient de bună pentru a purta în mod convingător scopul filmului. Care ar fi putut fi mai bine tratat dacă scriitorul / regizorul și-ar cunoaște propriile limitări.