American Pastoral (2016)

American Pastoral (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ewan McGregor
Actori: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning
An: 2016
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<9pYjYRiOJX0/American.Pastoral" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis American Pastoral

Filmul este adaptarea romanului premiat cu Pulizer al lui Philip Roth, ce spune povestea lui Seymour “Swede” Levov. Fost atlet vedetă din Newark, New Jersey, căsătorit cu o frumusețe locală. El moștenește afacerea tatălui și viața lui pare să fie perfectă. Până când fiica sa decide să se alăture unei mișcări revoluționare. Si să comită un act de terorism în timpul Războiului din Vietnam.

Salutări de nou din întuneric. Abordarea unuia dintre marile romane americane este o provocare dificila chiar si pentru regizorii de film cele mai condimentată … și o întreprindere dubios (cel mai bun) pentru un prim-cronometru. Philip Roth a câștigat un premiu Pulitzer pentru 1997 romanul “American Pastoral”, și au existat glasuri unei producții de la Hollywood pentru mai mult de un deceniu. Este oarecum surprinzător faptul că versiunea de ecran este regizat de regizor dată cu Ewan McGregor … cu actorul scoțian, de asemenea, își asumă rolul principal locale Jersey băiat și sport erou Seymour “suedezul” Levov.

Povestea analizează fisurile din spatele fațadei unei familii aparent perfectă … eroul de sport se căsătorește cu regina frumuseții. Desigur, există întotdeauna mai întâmplă într-o familie decât cea mai mare grijă să se admită (cel care a fost cazul în zilele anterioare Facebook at). E o scenă timpurie în cazul în care suedezul a introdus Zori (Jennifer Connelly) tatălui său (Petru Riegert), iar diferențele filozofice și religioase surprinde perfect vremurile și moravurile schimbare de la o generație la alta. Niciodată nu a fost acest lucru mai adevărat decât la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970 … politic și revoltelor sociale au fost evenimente de zi cu zi – și, uneori, destul de violente.


Trailer American Pastoral