American Ninja 5 (1993)

American Ninja 5 (1993) Film Online Subtitrat


Regia: Bob Bralver
Actori: Pat Morita, James Lew, Aharon Ipalé, Marc Fiorini, David Bradley
Anul: 1993
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
IMDB: 2.7
Durata: 102 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6dypo3397lc/nin5" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis American Ninja 5

Omul de stiinta dr. Strobel sintetizeaza in laborator o substanta mortala, devenind astfel un pion al patronului lui, Simon Glock si al unui puternic lider militar venezuelean, in viciosul joc al puterii pentru dominatia lumii.

Acesta planuieste sa foloseasca substanta pentru a avea la picioarele sale intreaga lume, pe care vrea sa o conduca prin frica si intimidare. Pentru e se asigura de loialitatea doctorului, Glock angajeaza un ninja pentru a o rapi pe fata. Aceasta il cunoaste in prealabil pe senseiul Joe Castle care se indragosteste de ea. Impreuna, cei doi sunt prinsi intr-o cursa nebuneasca care va lua sfârsit prin infruntarea dintre Joe si cel care o rapise pe fata doctorului.

Prima dată l uitam am fost foarte dezamăgit așa cum mă așteptam la ceva de genul AN 3. Sale cea mai grea a 5, în principal din cauza copil. Copilul ăla cu puțină experiență ninja ar putea bate alte Ninjas adulți cu ușurință, haide! Poate că a fost făcută pentru copii în vârstă de 10-11 ani. Nu-i plăcea glume ieftine, fie.

Acesta este un film B-scăzut clintit, dar cred că nu au nevoie de mult pentru a fi devenit un film bun, la fel ca prima 4. Calitatea de activitate și de site-uri sunt bune, acțiune înțelept nu-i rău, dar ei acele glume copilărești care face cel mai rău. În cazul în care l-au făcut mai grave, fără acele glume și mai realiste de prost mai eroic, acei copii în vârstă de 10-11 ani ar dori chiar mai mult.


Trailer American Ninja 5