American Ninja 4 (1990)

American Ninja 4 (1990) Film Online Subtitrat


Regia: Cedric Sundstrom
Actori: Michael Dudikoff, David Bradley, James Booth, Jamie Bartlett, Ron Smerczak, Anthony Fridjohn
Anul: 1990
Gen: Actiune, Drama
Durata: 99 minute
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2E2DWaosRnU/nin4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis American Ninja 4

Dupa ce un terorist arab si partenerul sau britanic construiesc o bomba cu care ameninta sa distruga New York-ul, Statele Unite trimit o echipa de luptatori de elita Delta Force pentru a inlatura pericolul care planeaza asupra metropolei americane. Soldatii sunt insa capturati de bande de luptatori arabi si supusi unor torturi incredibile, astfel ca autoritatile americane trimit o a doua echipa, formata din agentul CIA Sean Davidson, partenerul sau Carl si o fermecatoare doctorita pentru a-si salva camarazii.

Dar lucrurile nu merg asa cum sperau americanii, pentru ca cei care trebuiau sa-i recupereze pe captivi ajung la randul lor prizonieri. Iar singura persoana care poate salva situatia si scapa New York-ul de la dezastru este Joe Armstrong (Michael Dudikoff), un veteran ninja care n-a cunoscut niciodata infrangerea.

Așa că acum nu avem una, ci două Ninjas americane de la Sean, David Bradley este, de asemenea, înapoi. Bradley a fost folosit ca un înlocuitor ieftin pentru fan favorit și mut aproape originală, nici o expresie Joe Armstrong. Adevărul e că în timp ce eu prefer Dudikoff nu cred că Bradley a făcut o treabă proastă. El a avut o oarecare abilitate care acționează, mici, dar încă mai era acolo. Și încă mai susțin că scenele de lupta au fost mult mai bine ca Dudikoff’s. Aici el din nou, ne oferă câteva scene frumoase, lovind unele fund ninja.

Cu toate acestea poziția lui este din nou nerecunoscător, deoarece publicul vrea doar să vadă Dudikoff și nu apreciază cu adevărat munca lui. Dudikoff cu toate acestea apare doar pe jumătate de drum prin film și că e un defect imens din scenariu.


Trailer American Ninja 4

https://www.youtube.com/watch?v=GKZwAbhBSrw