American Ninja 3 (1989)

American Ninja 3 (1989) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama
Scenariu: Avi Kleinberger , Gideon Amir
IMDB: 3.4
Regizor(i): Cedric Sundstrom
Actori: David Bradley, Steve James, Marjoe Gortner


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis American Ninja 3

Doi aparatori ai dreptatii, experti in karate, au de infruntat un terorist malefic, supranumit “Cobra”. Acesta l-a contaminat pe unul dintre ei cu un virus mortal. Cei doi luptatori trebuie sa-l infrunte pe Cobra prin orice mijloace. Lucrurile se complica atunci cand in ajutorul psihopatului sare o gasca de luptatori ninja.

American Ninja 2 a fost una dintre favoritele mele din copilărie, și vizionarea-l în format DVD adus lacrimi în ochii mei. Dudikoff este eroul liniștit, însoțit de Jackson, mușchiul său prieten, legat, care spune ca unul minunat garnituri care aduc un strop de comedie în amestec. Împreună, ei luptă o armată de super-Ninjas condus de un maestru ninja rău, care, la rândul său, este comandat de un dealer bogat de droguri. La fel ca și complot primul film, și la fel de plăcută.

American Ninja 3 nu are Dudikoff, dar este încă un mare film de acțiune B. Terenul este exact la fel ca și cele două filme anterioare, dar coregrafia acțiune este un pic mai bine decât predecesorii săi. Steve James este chiar mai strălucitoare ca Jackson în acest film, deoarece el devine mai mult din lumina reflectoarelor decât a făcut-o în primele două filme, iar el face cel mai mult de ea. Singurul lucru care ma nedumerit este marțiale cunoștințele de arte Jackson … când a învățat să mânuiască săbii duble?

Ambele filme au loturi previzibile, dialogul siropos, subunitar cu acțiune și de luptă, dar nici unul dintre care contează cu filme de genul asta. Aceste elemente fac doar că mult mai bine. Aceste filme sunt menite să fie lipsită de intelect. Este doar pur divertisment, nimic mai mult.


Trailer American Ninja 3