American Ninja 2 (1987)

American Ninja 2 (1987) Film Online Subtitrat


Regia: Sam Firstenberg
Actori: Larry Poindexter, Jonathan Pienaar, Steve James, Jeff Celentano, Michael Dudikoff
Anul: 1987
Gen: Actiune, Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis American Ninja 2

A aparut o problema intr-o insula din Pacificul de Sud, situata intre India si Australia. Se pare ca soldatii marinei americane care pazesc ambasada americana dispar unul cate unul si nimeni nu poate explica acest fapt. Curtis Jackson si Joe Armstrong sunt trimisi sa descopere unde sunt soldatii disparuti si cine se afla in spatele rapirii.

Wild Bill dă permisiunea Jackson și Armstrong să salveze o fată pe nume Alicia Sanborn (Michelle Botes), după ce ea este luată de huligani locali după prăbușirea mingea, când a văzut că Leul era acolo. Jackson și Armstrong (împreună cu Charlie) le urmeze în bara Blind cerșetorului și lupta gasca locală și de evacuare. Ei se ridica Wild Bill de minge și de a face o poveste despre Armstrong să dispară, pentru a evita să fie interogat de către Singh. Armstrong piese Alicia, cu ajutorul lui Toto, dar sunt atacați de ninja. El singur le scoate, înainte de a fi salvat de un Toto-conducere camion.

Unul dintre ninjas reușește să obțină pe vehicul, dar Armstrong face ca ambele Toto și Alicia sări din vehicul înainte de Armstrong însuși sare. Vehiculul se blochează în cutii de gaz și o clădire, care explodează camionul și uciderea ninja. Joe si Alicia cap de pe la bărci, în timp ce Joe da Toto un mesaj pentru a da la Wild Bill că ei sunt pe drumul lor spre Blackbeard Island. Ei trebuie să aștepte un timp ca paznici de patrulare sunt în apă; ei trebuie să aștepte până pe timp de noapte pentru a călători.


Trailer American Ninja 2