American Honey (2016)

American Honey (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Andrea Arnold
Actori: Shia LaBeouf, Sasha Lane, McCaul Lombardi, Arielle Holmes
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4pWt9KuB_a4/American.Honey." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis American Honey

Pelicula American Honey are în centru o adolescentă dornică să guste din plăcerile vieții, care se alătură echipei de vânzări a unei reviste și este prinsă apoi într-un amețitor carusel al petrecerilor fără sfârșit, al relațiilor amoroase și al ilegalităților.

Star este o adolescenta de 18 ani care locuieste intr-un sat anonim din Statele Unite ale Americii. Intr-o zi, aflata in cautare de hrana, in compania celor doi copii, Star se intalneste cu Jake care se indreapta spre un magazin. Urmarindu-l pe Jake in interiorul magazinului, Star este impresionata de carisma emanata de Jake. Jake o remarca si o intreaba daca si-ar dori sa il insoteasca in numeroasele sale deplasari. Adolescenta accepta fara ezitare sa isi paraseasca familia si se alatura unei echipe de vanzari de abonamente pentru reviste parcurgand intreaga tara. Jake o invata secretele meseriei insa Star pare mai interesata sa descopere si sa traiasca experiente noi.

Premiile BIFA (British Independent Film Awards) au fost decernate ieri seară, a anunţat Variety.com, iar pelicula câştigătoare a fost American Honey. Filmul lui Andrea Arnold s-a ales cu patru trofee, printre care şi cel pentru Cel mai bun film britanic independent, dar şi cel pentru Cea mai bună actriţă, ce ia revenit protagonistei, Sacha Lane.

American Honey (din a cărui distribuţie face parte şi Shia LABeouf) spune povestea unei adolescente, care fără perspectivă şi obligaţii, alege să se alăture unei echipe de tineri vânzători ambulanţi de abonamente la diverse publicaţii. Noul stil de viaţă, presărat de fapte la limita legii, petreceri fără sfârşit şi încurcături amoroase – o seduce. În compania nonconformiştilor săi tovarăşi, traversează întreaga coastă de vest a Statelor Unite.


Trailer American Honey